Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Krystalon START
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
xmen22
Nový Člen

Karma uživatele xmen22 - 0% Pěstitelská

Chemie Krystalon START Příspěvek č. 1

Na obalu krystalonu je napsáno: dávkování:1 odměrka na 10L vody?? Je to O.K.?? nebo mám dávat více??

xxxxxxxxxx

Old Post 27-06-2003 v 17:07 PM
xmen22 je offline   Profil uživatele xmen22   Find more posts by xmen22   Foto galerie člena xmen22   Click here to Send xmen22 a Private Message   Add xmen22 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xmen22! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

Nazdárek
tak hlavní je, jestli to máš v kyblech, nebo rovnou v zemi. Jestli to máš v kyblech, tak bys tam měl asi dávat tu doporučenou dávku nebo trošku víc. No já sem pěstoval v zemi a rozhodně sem doporučené dávkování nedodržoval. Do 2 litrů sem dal až 6 odměrek, kámoš taky. Kytkám se nic nestalo, jen těm, který byly trochu menší, začaly trošinku žloutnout listy. ale jinak jim ta dávka dost pomohla a začly růst. Jo ale možná je to nespálilo proto, že máme hodně moc písčitou půdu! Takže všechno rychle proteklo. No takže bych ti radil, abys zkusil zvyšovat po trochách dávky, postupně vychytáš kolik tam těch odměrek dávat, abys kytku nepálil a vesele rostla. Čau

Old Post 27-06-2003 v 17:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
premys
Stálý Člen

Karma uživatele premys - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

no já to mám v kýblech (bez děr ve dnech) a hnojím 1 odměrku na 2 litry, každá zálivka, každý den 2 l na kytku v 10 l kýblu. Žádný problém.

jo, a začal jsem to hnojit takovými dávkami až když kytky měli tak půl metru, předtím ob jednu zálivku

Naposledy upravil premys 02-07-2003 v 19:52 PM

Old Post 29-06-2003 v 18:54 PM
premys je offline   Profil uživatele premys   Find more posts by premys   Foto galerie člena premys   Click here to Send premys a Private Message   Add premys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
premys
Stálý Člen

Karma uživatele premys - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

ééé Hugilo, napiš mi zde prosím tvůj tip na poctivé komunistické hnojivíčko, děkuji. Nějak si nemohu vzpomenout na nic, co by za komunistů nestálo za starou bačkoru.

Old Post 07-07-2003 v 17:29 PM
premys je offline   Profil uživatele premys   Find more posts by premys   Foto galerie člena premys   Click here to Send premys a Private Message   Add premys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
klon
Nový Člen

Karma uživatele klon - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

cus farmari
tak kristalon start.. bych teda neodsuzoval. me to vyhovuje mam ted 2metrovy kytky a rostou jak z vody. 1x tydne davam odmerku na 2l vody k jednej kytce. myslim ze se maji velice dobre.
tak hnojte at to roste!!!!

hmmm..

Old Post 07-07-2003 v 22:03 PM
klon je offline   Profil uživatele klon   Find more posts by klon   Foto galerie člena klon   Click here to Send klon a Private Message   Add klon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
satori
Stálý Člen

Karma uživatele satori - 42% Pěstitelská

Krystalon Příspěvek č. 6

Krystalon START - na rast velmi dobre skusenosti. Jedina vyhrada... chýba Ca. Myslim ze nie v kazdej pode je ho dostatok, preto obcas doplnam postrekom na listy s Wuxalom - Ca. A je to bez problemov!

Old Post 08-07-2003 v 14:27 PM
satori je offline   Profil uživatele satori   Find more posts by satori   Foto galerie člena satori   Click here to Send satori a Private Message   Add satori to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás