Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, koncem dubna jsem zasadil Big Band od Kannabie, preflowers jsou již déle než měsíc, ale květy zatím nikde.
Našel jsem starší thread, kde grower pěstoval taky od kannabie, ale nějaký jiný model, dojelo mu to někdy v září.
Máte někdo podobnou zkušenost?
Díky
Jinak jsem už jednou zkoušel "přehnojit", ale možná to chce zkusit vícekrát-dal jsem 2x větší dávku.
Ještě mě napadlo, vím, že primárně zatmívání nemá vliv na květ u automatů, ale zkoušel někdo, mohlo by to fungovat?
Zkusím tedy ještě více hnojiva, doteď Hoštické tekuté slepičince.
Zítra mi dorazí od Plagronu PK, tak zkusím.
Jinak mám ještě dotaz proč kombinujete P,K s Bloomem od Plagronu?
Je to kvůli chybějícímu N u P,K?
Čau, trichomy jdou dobře vidět i když si to vyfotíš na makro s přiblížením, není to sice dokonale ostré, ale jde to, samozřejmě musí být slušný optický zoom, aspoň 20 x. To jen tak pro info.
Díky
Čau čo tie kytky čo nekvetou ? Jak sa im darí ? Môžem ti dať radu kanabia je zvláštna , kolík si tam toho nalil už ? Hlavne nehnoj dej im pk 13-14 od plagronu a jeste chvíli pockej mají čas tak tyden skor dva kým zacnou úplne nakvetat oni totiž jedou hodne rychle pak. Jinak tento rok mne nevysel dnes dodam do threadu nove foto pak cekni kanabia 2014
kone za kone , hlina, slnco, voda cez palubu , zhúlená kráva mlieko rada dává
Čau, pořád nic, samé chlupy a větve. Doteď jsem hnojil tekutéma slepičincema. P, K mi došlo minulý týden, takže první zálivka už proběhla. Nejhroší je, že mi to přeeůstá balkon. Snad nebudu muset zkracovat. To bych nerad.