Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jako vždy mám i letos zasazené Shark Attack od dinafemu
dále: Mazar x White Widow od místního člena
NN x White Russian
4 řízky ale zapomněl jsem jejich jména
Out mix taky od zdejšího člena
Pro pěst používám hlínu z loňska promíchanou s rašelinou a mixem na pelargonie. Zalívám dešťovou vodou s upraveným pH na 6,2 +/- 0,2 stupně. Jako hnojivo zatím jedu kopřivy, banány a občas krystalon. Na květ plánuju plagron nebo ata, ale to až podle ceny.
První série fotek je z 12.6
na 1. 2. SA před a po roztáhnutí
na 3. 4. řízky
na 5. Mazar x WW
je to už dlouhá doba a správný čas na pokračování. Všem kytkám se vede dobře i přes občasné spřeschnutí a s tím spojené drobné vadnutí. Sou to prostě strasti kyblíků, všichni jistě znají. A na hliníkové střeše to jde fakt rychle, ale snažim se zalívat co to jde... Jen tak mimochodem u nás nepršelo ani nevim jak dlouho, všechny ty bouřky z posledních dnů nás jaksi minuly, pořád lítám nahoru s vodou - no hrůza sucho co Vám budu povídat.
k fotkám prvních 5 sou pohledy na SA v hlavní pěstitelské ploše. Dělají mi velkou radost, zaplňují prostor - super! Mám v plánu je příští týden trochu poroztahovat a uspořádat, taky ořežu ty trapas spodky