Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se po dlouhé době rozhodla udělat si zase mini balkonovou radost, na kytičky svítí od 13:00 do 20:00 mám balkon na jižní stranu.
Semínka mám udajně orange bud ovšem z aukra ale pro velký úspěch těchto semínek z loňského roku je zkusím i na balkoně, hnojit jsem se rozhodla jen bio slepičincema nechci do toho vrážet peníze loni se mi to osvědčilo.
jedno semínko vyšlo na 70 Kč podle popisu měla být feminizovaná, nevím zda je to pravda ale loni jsem ze sedmi semen měla sedm samic takže vypadá že ano.
Fota zatím dodávat nebudu kytičky jsou malé není na nich nic k vidění. jednu se chystám zastríhnout a jednu nechám napospas jejímu osudu a uvidíme jak to holkám půjde.
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
V tomhle "kelímku" to žádná velká hitparáda nebude. Přesaď to do většího, dokud to ještě roste
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Proč zrovna aukro?
Tak fem nejsou když si měla samce.
Kolika l máš ten květináč? Zdá se mě dost malej
Substrát?
No na to kolik máš karmy mi to připadá dost amaterský.
Asi sem tě stím nepotěšil .tje to můj názor.
Příští rok napiš pošlu ti řez zdarma
amatérský to je protože za měsíc rodim a toto je jen pro radost, navíc sme v nájmu takže velikostí květináče reguluju velikost kytky aby se schovala za rajčata , mám i koupený semínka ale momentálně mi to přišla škoda kvůli riziku uschnutí až budu v porodnici takže tak
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
jinak jakmile bude mimi na světě tak bych chtěla na podzim rozjet nějakej mini pěst ve skříni asi 125w úsporky do sodíku v tomto bytě nepůjdu protože je tu neskutečný teplo , mám semínka special kushe....
btw kytce na balkoně se daří dobře hnojim jen hoštickejma slepičincema a kytka si vůbec nestěžuje, momentálně má tak 45 cm což je iděál a pomalu začíná nakvétat ale stejně miluju micro takže už se nemůžu dočkat indooru
jinak scháním semínka na výměnu, mám regular semena autoflower odrůd
Red dwarf (budha seeds) x White dwarf (Dr. Chronics seeds) mám jich cca 80 měním jak za AFka tak za jiné křížence
1. foto WD
2. foto RD
Tak konečně fotky z foťáku, jak dlouho roste vám neřeknu protože přesně nevím kdy jsem jí zasadila ale myslím že to byl konec května, jinak kvete cca 4 dny
Momentálně má kytička cca 65 cm, hnojím biobizzem na květ, doufám že už holka moc nevyroste už ted to má s rajčatama jen tak-tak ale vypadá že už se růst zastavuje
Ani se ti nedivím ,že už ti to nechce růst , když to máš v malím květináči. Jinak kytka je krásně zdravá.
Semena bych klidně poměnil budu mít z af semena s kontrolovaného opílení.jak to bude , tak upnu fotky ať vidíš. Ať ti to roste k+
Mám crosy od ruprechta.
Mazar,syrup,magnum x shorty a vše je křížený s magnumem.
1,5l? To čumím chtěl sem ti ženská vynadat za 5l
Na 1,5l to je pěkná kytka ale na květu tím malím květináčem zaplačeš.
Být tebou tak to hodím do 10l než to začne kvéct