Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny chci se sváma podělit o můj letošní pokus.
Osazenstvo
3x Think Different od DP
Jelikož nemam kde sázet venku rozhodl jsem se o výpěstek v bytě.
Rozhodl jsem se že semínka zasadím postupně.
První semínko sem dal klíčit někdy kolem 20 března na svět vykoukla 25.března
Na druhý semínko jsem vyzkoušel Jiffa a po vyklíčení šlo do hlíny 14. května.
A třetí semínko jsem dal dnes 12.6 do Jiffu ( doufam že do třetice všechno Best )
První foto 28.3
Druhý 20.4
Původně jsem to sem nechtěl ani dát ale co už kytí ma za sebou 2 přesazení možna trochu přehnojení do toho špatny počasí a je z toho tohle.
Je v 6l květináči hlína kupovana zahradní substrat a hnojky na růst obyč z hospodařských potřeb.Velky listy jsem musel ostříhat z důvodu žloutnutí a usychání asi z přehnojení nebo nevim..
Hnojit na květ už to asi nema cenu necham to bez hnojek třeba z toho bude aspon gram
Za oknem opravdu nic moc vysledek.
druhé foto je z 11.6
kytí vykazuje stejný žloutnutí spodních lístu jako ta první ale takhle asi ze spálení od sluníčka je to možný ??Nevíte někdo?? jinak neni hnojena jen předhnojenej substrat a start in jiff.
Okna sou na Jih. svítí sem tak od 12 až do večera ta fotka na ktera svítí na kytí je focená cca v 7 večer . větší květináč sem nechtěl skrz prostory a smrad a tak..