Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cuz Groweri , Chcel by som sa opytať, Mame už dosť vysoky dátum a ja by som chcel dobehnuť zameškane,,, Chcem sa opytať o radu a nazory na odrodu nejakej veľmi rychlej Sativy resp mix S/I , Hlavne aby to neboli nejake zakrpatene retardy preto by som račej Sativu čo rychlo rastie a aj konečne učinky sucheho su veľmi dobra trieda nie nejake 10% THC levely ,,,, nasiel som si Mexican Sativa ze dobra odroda ale nepoznam ju ,,, dakujem ,,,
no hele jednu radu ti dám sativu nepěstuj u nás venku strašně dlouho kvetou loni sem jel shamana a durban poison a nic moc nedokvetlo to květy řídké a ještě mi to zmrzlo než to dozrálo takže se to nevyplatí možná tak nějakou auto sativu (ruderalis x sativa) ale semena jsou docela drahá
Zdar!Ja jsem zas s šamánkem spokojenej.Jedu ho uz asi 5.rok a pohoda.Je zas fakt,že poslední paklík jsem kupoval cca 4roky nazpět,to si lidi ještě na DP nestěžovali..Jináč nenáročnej,docela výnosnej a funkční..
Toť muj názor a tip..Možná ještě neco od Hybrids From Hell,s těma jsem taky zatim spokojenej,letos testuju Hash Plant 2..ať se daří..!
Tak nevím kde si toho šamana jel, ale já jsem s ním taky velmi spokojen. Dozrává docela brzo, výnos taky dobrý, pálky tvoří velké, akorát se moc nevětví. Jel jsem ho 2 roky zpět, udělal semínka ze kterých byla snad ještě lepší kytka..Na out určitě doporučuju. Toť má zkušenost
Tak jasně že venku, ale záleží v jakých podmínkách.. nebo ti třeba poslali nějaké slabší semena no. Já ho měl na dost slunném místě ve 100% kompostu, což jsou docela dobré podmínky
šaman mi dojel vždycky..durban taky dobrej ale záleží na fenotipu...a muj kamarád jede už léta od senzi seeds model guerrilla gusto....a to je taky super model a dozrává max první týden říjen...tak hodně zdaru....hihi