Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozhodl jsem se s Vámi podělit o svůj letošní outdoor.
Zvolil jsem semena od Sensi Seeds (objednané přímo z banky).
10ks regular Early Skunk
9ks regular Early Pearl
Navíc jsem našel 3 ks semen v Pamir Goldu, který jsem jel minulý rok (značím ho "OT").
Dále 6 ks modelu s názvem Stalker, který vyšlechtil známý, jehož práce si velice cením. Je to převážně sativa. Semena jsem dostal už před čtyřmi lety, tak jsem se je rozhodl letos vyzkoušet.
Možná ještě něco přibude, ale to až časem...
Semena jsem zasadil 31.3., Sázim rovnou do hlíny bez klíčení a mám stoprocentní úspěšnost.
7.4. jsem dal všechny rostliny do skríně pod Philips 250 HPI-T Plus.
27.4. jsem z každé rostliny vzal žízek, na kterém zjistím pohlaví.
Hnojim Biobizz grow.
Mám v plánu opylit budoucí klony těchto rostlin a udělat si další generaci na příští rok.
Hoj vidím že se ti objevil první samec měl bych zájem o pyl hlavně o model Early Skunk já ho letos taky jedu ale od MR.nice tak že by jsme ten pyl mohli vyměnit napiš co a jak.
A tohle měl být původně můj hlavní flek, ale nakonec vše dopadlo jinak, takže jsou tu jen 2 ES a 3EP. Tyhle kytky jsou na místě týden a ještě se pořádně nevzpamatovaly, nechal jsem je v květináčích moc dlouho...
Hned na 1. fotce je vidět chyba v růstu ES. Je to několik srostlých větví dohromady. Objevuje se to ještě u dvou dalších Skunků.
Zdar ,my jsme mely ES předloni venku a byli to tří metrové keře,možná tím se stali ukradenými.. každopádně to bylo ještě nezralé a loni to jel kámoš na balkoně a taky to nedozrálo,ale smradoch je to pěknej..pole slušný, GL snad nebudou mít stejný osud..
Původní příspěvek od ... Zdar ,my jsme mely ES předloni venku a byli to tří metrové keře,možná tím se stali ukradenými.. každopádně to bylo ještě nezralé a loni to jel kámoš na balkoně a taky to nedozrálo,ale smradoch je to pěknej..pole slušný, GL snad nebudou mít stejný osud..
Mám nakonec 5 fenotypů ES, tak některý snad dokvete. Nechám je venku, co to půjde.
Vybral jsem ES, protože Sensi Seeds tvrdí, že jsou mimořádně odolné proti plísni a taky proto, že jsou to velké keře, jak píšeš.
Jestli bude pozdní zima jako loni,tak ti hraje do karet,že na plísen je to opravdu odolná odrůda.kámoš už toho měl loni dost,tak to vzal všechno najednou i tak to nebylo uplně marný,ta kořeněná vuně je opravdu zvláštní a bordel na BHO pohodinda.. Jinak ještě s tím pylem to je fajn nápad, docela mě to inspirovalo.
vpředu EP 3 výška 130, šířka 160cm, rostlina je vidět i na fotce ve 2. příspěvku (na začátku jsem z ní vzal pouze klon pro zjištění pohlaví a takhle krásně narostla).
kompost dohromady je tam 6 rostlin, na fotce jsou vidět jen 4. Z prava EP3, uprostřed 2x ES, poslední EP