Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zima, moc vody, málo světla, bude to trvat tak 14 dní než se kytka vzpamatuje. když je počasí takhle na hovno tak na to dej alespoň 3-5l sklenici.. udělá se tam pařeniště a pro kytku to bude mnohem lepší..
Já bych mu dal nejraději červenou, kytku neotužíš, rozhodně ne v první generaci... postupným šlechtěním třebas, ale takhle a v kontextu věci je to tvrzení absolutní blábol. Navíc opakuje již napsané, BlueRhino o vystihl přesně.
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Původní příspěvek od guerilla Já bych mu dal nejraději červenou, kytku neotužíš, rozhodně ne v první generaci... postupným šlechtěním třebas, ale takhle a v kontextu věci je to tvrzení absolutní blábol. Navíc opakuje již napsané, BlueRhino o vystihl přesně.
On to myslel asi ze srandy.
Jinak děkuji za pomoc. Přelitím to nebude řezy měli už druhej den červený stonky. Tak , že to musí být zimou.
Červenej stonek je i v příznaku nedostatku živin. Sem si myslel ,že jsem vyhodil vysoko ph tím dolomitem a tím pádem se zastavil přísun živin. Ph ale bylo v pořádku okolo 6,2 až 6,8.