Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Rust
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Sliper
Nový Člen

Karma uživatele Sliper - 0% Pěstitelská

Dotaz Rust Příspěvek č. 1

Custe ) Ja jsem predevcirem presazoval kytky do kukurice.Problem je v tom ze jsem je mel asi necele 2 mesice na balkone ve kvetinacich stredni velikosti.Sem tam jak to potrebovalo tak jsem je zastip.Tedka nejsou sice moc velke cca 50-65cm,ale zacli hustnout.Za jak dlouho se tak asi zacnou vyvijet a jak rychle to asi poroste?Moje prvni zkusenost sazeni do pole.

Old Post 22-06-2003 v 01:11 AM
Sliper je offline   Profil uživatele Sliper   Find more posts by Sliper   Foto galerie člena Sliper   Click here to Send Sliper a Private Message   Add Sliper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

No ja bych se o to ani nezajimal...ja to delam tak ze kdyz mi roste outdoor tak ho akorat vysadim a pak sklidim...vzdycky z toho neco bude

Old Post 22-06-2003 v 13:05 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zogar_Saag
Nový Člen

Karma uživatele Zogar_Saag - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Ju. Asi tak. Mě po takovém přesazení nerostou tak 2 týdny, ale pak to valí docela dobře. Hlavně dost přihnojit. Já chodím po okolí a házím ke kytkám ty nejlepší koňský koblížky co najdu ))

Old Post 23-06-2003 v 09:47 AM
Zogar_Saag je offline   Profil uživatele Zogar_Saag   Find more posts by Zogar_Saag   Foto galerie člena Zogar_Saag   Click here to Send Zogar_Saag a Private Message   Add Zogar_Saag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sliper
Nový Člen

Karma uživatele Sliper - 0% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 4

A jake kde mam sehnat ty konske koblizky? ))

Old Post 23-06-2003 v 11:44 AM
Sliper je offline   Profil uživatele Sliper   Find more posts by Sliper   Foto galerie člena Sliper   Click here to Send Sliper a Private Message   Add Sliper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fawkes
Stálý Člen

Karma uživatele Fawkes - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

To Sliper :: V pekarne

Old Post 17-11-2003 v 10:19 AM
Fawkes je offline   Profil uživatele Fawkes   Find more posts by Fawkes   Foto galerie člena Fawkes   Click here to Send Fawkes a Private Message   Add Fawkes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fawkes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alver
Stálý Člen

Karma uživatele Alver - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

A nebo pouzij slepicinec, hodne starej, nejlepe uz zkvasenej

http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_

Old Post 17-11-2003 v 11:45 AM
Alver je offline   Profil uživatele Alver   Find more posts by Alver   Foto galerie člena Alver   Click here to Send Alver a Private Message   Add Alver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zogar_Saag
Nový Člen

Příspěvek č. 7

Koblížky.Lze je sedhnat v kterémkoli výběhu pro koniky. U nás se dají lehce nalézt i na silnici...

Old Post 21-11-2003 v 07:57 AM
Zogar_Saag je offline   Profil uživatele Zogar_Saag   Find more posts by Zogar_Saag   Foto galerie člena Zogar_Saag   Click here to Send Zogar_Saag a Private Message   Add Zogar_Saag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zogar_Saag
Nový Člen

Příspěvek č. 8

Jo, tak o tom jsem uz take nekde slysel. Kytky pak pry valej jak dive, jen je zde otazka dopravy. Lepe je miti auto, protoze vozit to tam v batuzku... to by se asi dosti proneslo...Maj se

Old Post 09-01-2004 v 08:25 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás