Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Někde jsem četl že je dobré dávat kytkám vitamíny B1 a (myslím) B6 jenže již nevím kam jsem onu literaturu založil a ani neznám nikoho kdo by to (mimo mě) zkoušel a též je možné že jsem jen packal a nepodařilo se mi to najít. U lidí podporují ty to vytamíny chuť k jídlu a svalovou činost, jenže co muhou dělat u rostlin. Každopádně ať tak nebo tak pokud vy víte jak, poraďte Lišákovy. Předem dík.
ja vím jenom , že kalcium je vitamin, který pomáhá přepravě živin do kytky, takže když je vysoká kytka a už se nestačí vyživovat ty vršky rostliny, tak by kalcium mělo pomoct, ale nemám to vyzkoušený.
Ja to taky nemam vyzkouseny ale matka jo . S fikusem. Matce rozkvetl fikus ,kerej se normalne mnozi slahounama a rizkama, matka do toho hodila Ca tycky a ten parchant rozkvet.
Videl ste uz nekdo kvist fikus ?? Ja jo. Ca funguje, ale nevim jakej to bude mit vliv na kytky
Slyšel jsem,že někdo píchal(jen jednou za rok,jinak chcípla) injekčně kytce do stonku B12(kobalamin)a ta pak ukrutně rychle rostla.Kámošovi kterej měl problém s malým vzrůstem to doktor píchal taky,jenom je divný,že B12 je jenom živočišnej vitamín.Zkoušeli jste to někdo?
keci keci keci
prosim zajdete do nejblisi prodejny se sriptama a kupte si neco jako sripta pro prvaky na hnojarne VYZIVA ROSTLIN (nebo neco v tom smyslu)