Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dobry.jednu kvetinku mam zatial v priehladnej plastovej nadobke...asi v strede vidim nieco biele ako keby plesen...co mam stym robit pre boha?nechcem abymi pozdochinali
foto uz neviem postnut uz som to obalil alobalom a zalepil snad mi prezije no prestanem zalievat vcera rano som zalieval ale len trosku....vy ako zalievate???tyzdenne 2x 3x ?alebo kolko krat?
Ja vzdycky potezkam kvetinac nebo strcim prst tak 2-3 cm do substratu a kdyz cejtim, ze to je uz suchy tak zaleju. Radsi nechat vic proschnout nez prelejt. Maly kyticky ti toho tolik nespotrebujou, takze vydrzi dyl
Pravidelnost zalievky si urcis vysychanim substratu, vo FAQ najdes viacero tipov a mal by si si to prebehnut, pripadne pouzit hladanie, nez zalozis nove a bez fotky skoro zbytocne vlakno. Divim sa, ze to tu MOD este neupratal.
ja viem cital som faq mozem tak povedat ze cely...ale niektore casti su tak napisane ze som z toho jelen.preto sa pytam skusenych...a po druhe som tu novy a tazko sa tu este orientujem