Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim Growerov, chcel by som sa opytat na ich nazor ohladom Cream Caramel od GrowShop Seeds. S kamaratom sme ich objednali na nas prvy out ale ich cena cca 12€ za 5ks mi pride hrozne mala a informacii som nasiel celkovo malo. Aky je vas nazor, prip. skusenosti ? mam v plane to dat von predklicene aspon na 20cm do nejakeho substratu bud na zaciatku maja alebo si pockat na troch zmrzlych. Kedy by bolo vhodne zacat s predklicenim ? Diky
Hele možná z tebe dělam zbytečně blbce, ale tak, jak si to napsal to zní, že chceš přesazovat autoflowery a to je zbrzdí... nejspíš to víš ale, ale neusnul bych, kdybych ti to sem nenapsal
Superšimpanzi Vesmírných sborů, kteří v nulové gravitaci páchají nemravnosti, ztrácejí nárok na banány.
Hej, tyhle jsem jel loni. Naklíčit, naklíčená semena přímo ven (já je dával v půlce a na konci května), tam kde porostou (květináč/půda). A za čtvrt ruku budete mít velikou radost Kam se hrabe skunk ze skříně