Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Kukuřičný outdoor #1
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
VirheCZ
Stálý Člen

Karma uživatele VirheCZ - 50% PěstitelskáKarma uživatele VirheCZ - 50% Pěstitelská

Registrován: Aug 2014
Příspěvků: 46  

Kukuřičný outdoor #1 Příspěvek č. 1

Zdravím, prvně bych rád podotkl, že toto je můj první grow. Od doby kdy jsem dal vzklíčit semínka jsem se nemohl odtrhnout od tohoto fóra a jeho úžasných informací. Tímto všem growerům velice děkuji. Přes všechny dostupné informace jsem se rozhodl pěstovat více méně čistě přírodním způsobem bez hnojiv a každodenního pochůzkaření okolo květin. jednak protože zahrádnka není v místě mého bydliště a druhak protože jsem nevěřil, že bych jim víc pomohl než uškodil. Kytí mi rostou na zahrádce hned vedle kukuřice, bohužel fazole přes uličku trochu stíní a já nemám právo fazole zkosit. I tak musím říct, že si květiny až doposud vedly bravurně a rostly jako z vody, sami se poměrně slušně větvily (aspoň dle mého noob názoru). Květiny zde mají velice kvalitní půdu a stejně kvalitní je i voda dešťová / rybníková res. strouhová. Začátek letošního léta jak všichni víte, byl poměrně teplý a příznivý, bohužel jeho závěr mi radost nedělá. Kytí mi teprve nedávno začali nakvétat a už se na ně valí zzzzz zima. Přemýšlím o tom jestli na květ aplikovat i nějakou hnojku, zatím jsem to pohnojil jen kvalitním kompostovou hlínou s hromadou slepičince. Tuhle směs jsem rozmíchal ve vodě a pak pohnojil a zalil . Hnojil jsem celkem 3x po přesazení ven, při růstu a při přechodu na květ. Snad se úroda podaří a nakonec bude na všechno dost i když si tím moc jistý nejsem. Pro líne "tldr" repete ve zkratce :
Lokace: Zahrádka hned vedle kukuřice
Datum vzklíčení: 10.4 +-
Model: No name a Tlustá Berta ( prý "šlechtěná" pro zdejší české podmínky)
Hnojka: kompostová půda, slepičince

PS: Tuhle sobotu jsem okoštoval jednu malinkou paličku, kterou se mi bohužel podařilo nalomit při mé poslední návštěvě. Bylo toho tak akorát na jednu šlukovku tak jsem to usušil pod halogenem a překvapilo mě, že jsem po 2 minutách cítíl velice lehký, příjemný a pozvolný náběh po půl hodině se nic nezměnilo, tak jsem ubalil z jiného a bylo i tak byla tato zkušenost příjemným překvapením.

Old Post 25-08-2014 v 19:16 PM
VirheCZ je offline   Profil uživatele VirheCZ   Find more posts by VirheCZ   Foto galerie člena VirheCZ   Click here to Send VirheCZ a Private Message   Add VirheCZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-04-2020 - Kambu Outdoor 2019 - 9 odpovědí
13-04-2017 - I. Outdoor 2016 - 22 odpovědí
01-10-2016 - Kubákův OUTDOOR 2016 - 26 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.2325130 seconds with 27 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív