Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » GROWBOOK od TheGrowBoss.com
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Registrován: Nov 2008
Příspěvků: 797 

Příspěvek č. 49

citace:
Původní příspěvek od davidos
Bárt
Tak asi v Osramu jsou blbci,že dělaji takove čipy,místo starych 1w a 3W.
Jestli si všimneš,tak každy kvalitní 3w číp ma čočku.
Promin ,ale píšeš naproste lži.Přirovnal jsem to schvalně k dalekohledu,protože to je to samé ,zesiluje světelný paprsek.Hodně se to využíva v Laseru.
2.učinnost pravě naopak stoupne,protože soustředí větší počet čipu na menši plochu a ta čočka to pak rozloži s daleko větší intenzitou.Kdysi jsem absolvoval par ročníku Elektrotechnicke průmyslovky a je i podle toho pojmenován i nějaký zákon.
Nebaví mě tady pořad psat a vysvětlovat.Za dva tydny(až budu mit dobrou genetiku)bude vše na youtube a tam se muže každy přesvětčit jak ten panel jede oproti HPS.
Ja sam nevím jestli to bude lepší nebo slabší,ještě jsem neměl tu čest se stakovým panelem setkat.
Možna ,že máš pravdu a panel bude na chuja,ale neodsuzuj něco co jsi ještě neviděl.
.
1. ano 3w čip má v sobě malinkatý reflektor, pro usměrnění toku, ale čočka nikdy, ale opravdu nikdy světla nepřidá, pouze láme paprsky a tak ho koncentruje požadovaným směrem, ale za cenu mírné ztráty světla. Takto jsi vymyslel perpetum mobile
2. to, že se dělají tyto velké čipy je pouze z důvodu zlevnění výroby, nebudu ti to hledat, ale sežeň si od výrobců podklady k 1 a 3 a 5W čipům ze stejné produktové řady a porovnej si u nich svítivost!
3. nemusíš zde nic vysvětlovat, protože jen opakuješ reklamní kecy prodejců, dej sem nějaké důkazy, jinak je to jen teoretické plácání.
Lidi, napište zde své zkušenosti, kdo pod tím pěstil nějakou dobu, ale zajímá nás výsledek na květu a ne, jak to roste, listy zde asi nikoho nezajímají.

Grow Max 150W

Old Post 20-06-2014 v 14:51 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
headcoach
Stálý Člen

Karma uživatele headcoach - 88% PěstitelskáKarma uživatele headcoach - 88% Pěstitelská

Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 55  

Příspěvek č. 50

Nechci nejak dramaticky zasahovat do debaty nade mnou. Nejsem rozhodne zadny odbornik, takze bych tezko dokladal sva tvrzeni nejakymi odbornymi znalostmi. Jen uplne obecne k teto problematice:

LED technologie se jiz pri pestovani jednoduse neda zastavit. U nas v USA uz v podstate nikdo nepochybuje o tom, ze nova era je tu. Kdo nema problem s pocatecni investici, nema ani zadne dilema, s cim na kytky svitit. LED svetla jsou proto obrovsky business a je logicke, ze se americti prodejci brani tlaku firem primo z kontinentalni Ciny. Ale holym faktem je bohuzel to, ze Cina produkuje ve svych tovarnach temer vse, co ma s LED technologii nejakou souvislost. Videl jsem nekde velmi zajimava cisla, specifikace a fotky. ZADNA americka firma, pokud chce konkurovat, nemuze LED svetla vyrabet doma, ani nemuze dovazet evropske komponenty a montovat je v USA. Na americkem trhu je jednoduse vice nez 90% LED produktu pro pest vyrobeno v Cine. Americane si zadaji pozadavky, vymysli design, baleni, zaveseni atd. a komplet nechaji vsechno vyrobit v Cine. Posleze na vyrobek napali 70-150% marzi a doufaji, ze zajem potrva co nejdele. Ale manazeri v Cine chteji taky velkej barak, krasny auto, drahou dovolenou. A manazeri v Cine serou na nejaka pravidla. Manazeri v Cine si muzou delat, co se jim zlibi, protoze americke pravo je tam nevymahatelne. A tak se management te spickove zarizene fabriky jednoduse rozhodne, ze to, co si u nich nechaji delat kluci z USA, budou delat v mnohem vetsi mire sami na sebe, pod vlastni znackou, ve svem vlastnim obalu, ale......... protoze toho muzou prodat po celem svete za tretinovou cenu mnohem vic, nez jejich americky partner u nej doma, jsou na tom nakonec lepe. Cinsti vyrobci skvele pochopili, ze pres Alibaba.com muzou delat miliardove obraty, aniz by potrebovali prostrednika. Minimalni odbery tam proto v poslednich letech spadli az na kusovku (hlavne u drazsich vyrobku) a koncovy uzivatel na to zacal rychle slyset. Postupne se take rozplyvaji pochybnosti o kvalite, spolehlivosti a bezpecnosti plateb predem a prodej primo zakaznikovi rychle narusta. Pomaha tomu i fakt, ze je rada malych prodejcu schopna nakupovat LED svetla po 5-10 kusech a dale je preprodavaji v USA na inzerat, pres ebay nebo amazon s mnohem nizsi marzi, nez velke firmy, ale i tak s velmi slusnym ziskem. Od americkeho prodejce koupi zakaznik samozrejme daleko radeji a bez vahani, nez primo z Ciny.

Takze zaverem, cinske vyrobky bych urcite nezavrhoval, protoze by se vam mohlo lehce stat, ze byste mozna ani na nic jineho v nejblizsi dobe nenarazili. Je treba byt rozhodne opatrny a predem si pohlidat komentare od jinych zakazniku, ale myslenka, ze v Cine je to samy zlodej a vsechno zbozi je jeden velky shit, je v roce 2014 obrovsky omyl!

Old Post 21-06-2014 v 06:13 AM
headcoach je offline   Profil uživatele headcoach   Find more posts by headcoach   Foto galerie člena headcoach   Click here to Send headcoach a Private Message   Add headcoach to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2014
Příspěvků: 1692  

Příspěvek č. 51

Všechno je o počateční investici.Já jedu pod led 3.kolo a už bych se k sodíku nikdy nevrátil.Sice první kolo jsem se nechal napálit a koupil led panel který mi za 3 tydny začal odcházet(přestavali svítit diody) a tak jsem to poslal zpatky do Anglie(do dneška nemam ani peníze ani panel) firma easyhydro,ještě jsem zaplatil poštovne 1500kč.Pak jsem koupil panel od česke firmy a vím že mam záruku 2 roky a jedu v pohodě.
Když nebudu počítat ten panel co jsem koupil v Anglii,tak investice je něco kolem 13 000kč.Když si spočitate že za HPS date něco kolem 1000kč+kvalitní předřadník 3500kč+MH na rust 1000kč+ kvalitní stinidlo 1500kč tak jste na 7000kč a ted počitejte že HPS vydrži 3 kola,tj 9 měsícu,to samé MH,takže za 27 měsicu do toho zainvestujete ty samé peníze.A to nejduležitější tj.uspora el energie je asi nejduležitějši.za rok za elektriku ušetřite až 20 000kč a to nemluvím o problému kdy každy grower má problemy v letě jak je venku přes 30 odvětrat pěstírnu. Znám jedno přísloví co se k tomu tématu dost hodí: Nejsem tak bohatý,abych si mohl kupovat levné věci.

Old Post 21-06-2014 v 07:33 AM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Karma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% Pěstitelská

Registrován: Jan 2009
Příspěvků: 381  

Příspěvek č. 52

Samé řeči, žádné důkazy.. Nahodně někdo fotky těch vašich super pěstů, rád bych to viděl. Jelikož co jsem tak sledoval i pod sebelepším panelem byly výsledky mizerný..

Big Bud XXL - střešní pláň (2011)

1.Indoor 200W CFL (2010)
Konopný kouř inhaluji od nepaměti..Matka povídala že jsem začal už ve svých 2letech..,když jsem si spletl lízatko s brčkem..

Old Post 21-06-2014 v 10:48 AM
gremlin101 je offline   Profil uživatele gremlin101   Find more posts by gremlin101   Foto galerie člena gremlin101   Click here to Send gremlin101 a Private Message   Add gremlin101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
headcoach
Stálý Člen

Karma uživatele headcoach - 88% PěstitelskáKarma uživatele headcoach - 88% Pěstitelská

Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 55  

Příspěvek č. 53

ted tu sedim u kamose ve Vegas,on vedle uspava syna a ja mu tu hulim ten dukaz pestuje pod panelem a best palice co sem kde videl sme sklidily pred par dny.Jo weed rules! p.s.doufam ze s tohohle prispevku nevsimne kmao

Old Post 04-08-2014 v 05:00 AM
headcoach je offline   Profil uživatele headcoach   Find more posts by headcoach   Foto galerie člena headcoach   Click here to Send headcoach a Private Message   Add headcoach to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Registrován: Nov 2008
Příspěvků: 797 

Příspěvek č. 54

Celkem vypovídající test s LED světlem
http://grower.cz/forum/showthread.p...19&pagenumber=2

Grow Max 150W

Old Post 04-08-2014 v 12:21 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
davidos
Stálý Člen

Karma uživatele davidos - 87% PěstitelskáKarma uživatele davidos - 87% Pěstitelská

Registrován: Feb 2004
Příspěvků: 89  

Příspěvek č. 55

Zkoušite ledky první nebo druhe generace a pak to tak dopadne. Za par týdnu vám ukažu jak dopadli opravdové ledky, čipy vyrobeny po druhé polovině r.2013.
170 lm na watt,a spravne světelne spectrum.Už mě to docela sere ,když tady čtu takove sračky ,že ledky nejedou.Sam jsem se přesvědčil ,že nove ledky jedou!!!
Je tady ovšem par individualit(3 členove) ,co jsou naprosto ortodoxní nepřatele led osvětlení.Prosím vás nepište tady nesmysly,když jste sami nevyzkoušely!!!!!!!!!
Led osvětlení prostě funguje a každeho čtvr roku to bude dokonalejší.Už ted se NOVY led panel co ma spotřebu 255W vyrovná 600W hps.
Zadejte si do vyhledavače Led grow panel a podivejte se jak to pod tím jede.V USA už ani sodík snad neprodavaj,jen u nas v čr bude par blbcu tvrdit,že pod ledkama to nejede.

Old Post 04-08-2014 v 19:56 PM
davidos je offline   Profil uživatele davidos   Find more posts by davidos   Foto galerie člena davidos   Click here to Send davidos a Private Message   Add davidos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Registrován: Nov 2008
Příspěvků: 797 

Příspěvek č. 56

citace:
Původní příspěvek od davidos
Zkoušite ledky první nebo druhe generace a pak to tak dopadne. Za par týdnu vám ukažu jak dopadli opravdové ledky, čipy vyrobeny po druhé polovině r.2013.
170 lm na watt,a spravne světelne spectrum.Už mě to docela sere ,když tady čtu takove sračky ,že ledky nejedou.Sam jsem se přesvědčil ,že nove ledky jedou!!!
Je tady ovšem par individualit(3 členove) ,co jsou naprosto ortodoxní nepřatele led osvětlení.Prosím vás nepište tady nesmysly,když jste sami nevyzkoušely!!!!!!!!!
Led osvětlení prostě funguje a každeho čtvr roku to bude dokonalejší.Už ted se NOVY led panel co ma spotřebu 255W vyrovná 600W hps.
Zadejte si do vyhledavače Led grow panel a podivejte se jak to pod tím jede.V USA už ani sodík snad neprodavaj,jen u nas v čr bude par blbcu tvrdit,že pod ledkama to nejede.

Nepiš zde laskavě svoje teorie, začni pěstovat, nauč se něco a potom nám to tu ukaž, ale ne, že to bude další skrytá zmanipulovaná reklama ve spolupráci s ledideal.cz, kterou chystáš s kolegou, je jasné, že tady jde o něčí prachy, už tě to pozoruji delší dobu. Pokud tak nutně potřebujete reklamu, tak si ji zaplaťte a nespamuj zde, nazdar.

Grow Max 150W

Old Post 05-08-2014 v 15:30 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
davidos
Stálý Člen

Karma uživatele davidos - 87% PěstitelskáKarma uživatele davidos - 87% Pěstitelská

Registrován: Feb 2004
Příspěvků: 89  

Příspěvek č. 57

Ja nepotřebuji žadnou reklamu.Stačí když se podivaš na internet jak to roste.Nebo myslíš že frajeři s USA a Holanska jsou taky zaplaceni?Podivej se na ty plantaže co mají pod LED.Boužel musíš se smířit ,že pokrok nezastavíš. Ale pěstuj si pod čim chceš.Když to neumíš s ledkama ,tak zustaň u sodíku.To je tvoje věc. Hlavně ať to roste a palice jsou jak šutr.

Old Post 06-08-2014 v 07:30 AM
davidos je offline   Profil uživatele davidos   Find more posts by davidos   Foto galerie člena davidos   Click here to Send davidos a Private Message   Add davidos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future


Registrován: 54278
Příspěvků: 2351 

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 58

citace:
Původní příspěvek od davidos
Ja nepotřebuji žadnou reklamu.Stačí když se podivaš na internet jak to roste.Nebo myslíš že frajeři s USA a Holanska jsou taky zaplaceni?
Jsem od prirody skepticky a k tomu co najdu na internetu o to vic... Duveryhodnost si pridas jedine nejakymi fotkami ci videem... Divil byses kolik lidi v Cesku ma zkusenost s LED a to veskrze negativni.

Kazdopadne souhlas s Bartem, prilis mnoho slov ze tve strany a malo cinu.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 06-08-2014 v 11:43 AM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
davidos
Stálý Člen

Karma uživatele davidos - 87% PěstitelskáKarma uživatele davidos - 87% Pěstitelská

Registrován: Feb 2004
Příspěvků: 89  

Příspěvek č. 59

Vydržte ještě par dní,už to roste,ale jsou nějake nepředvidatelne udalosti okolo mista.Doložím foto za dva dny do fora led vs sodik.

Old Post 06-08-2014 v 17:07 PM
davidos je offline   Profil uživatele davidos   Find more posts by davidos   Foto galerie člena davidos   Click here to Send davidos a Private Message   Add davidos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future


Registrován: 54278
Příspěvků: 2351 

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 60

Zajimave kolik lidi se LED panelu zbavuje s obrovskymi slevami za ctvrtinove ceny proti tomu co pred par lety...

http://www.growbazar.cz/index.php?q...l&hledat=HLEDEJ

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 09-08-2014 v 12:33 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future


Registrován: 54278
Příspěvků: 2351 

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 61

citace:
Původní příspěvek od davidos
Vydržte ještě par dní

Tak jsme vydrzeli a potvrdil se fakt, ze uzivatel fikus je primo prodejce panelu, ktery tu mystifikuje a drze lze... vice zde: http://grower.cz/forum/showthread....303#post1125303

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 09-09-2014 v 11:21 AM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Džejmsn
Stálý Člen

Karma uživatele Džejmsn - 35% PěstitelskáKarma uživatele Džejmsn - 35% Pěstitelská

Registrován: Jul 2014
Příspěvků: 114  

Příspěvek č. 62

Kazdopadne headcoach muze pokracovat,docela me ta knizka zajima a urcite nejsem sam...

Old Post 10-09-2014 v 16:30 PM
Džejmsn je offline   Profil uživatele Džejmsn   Find more posts by Džejmsn   Foto galerie člena Džejmsn   Click here to Send Džejmsn a Private Message   Add Džejmsn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Registrován: Nov 2008
Příspěvků: 797 

Příspěvek č. 63

citace:
Původní příspěvek od carlos

Tak jsme vydrzeli a potvrdil se fakt, ze uzivatel fikus je primo prodejce panelu, ktery tu mystifikuje a drze lze... vice zde: http://grower.cz/forum/showthread.p...303#post1125303

Tak se to potvrdilo, já na to poukazoval už dříve :-)
http://grower.cz/forum/showthread.p...55&pagenumber=3

http://grower.cz/forum/showthread.p...020#post1119020

Původní příspěvek od davidos
To NoStress
Nesledujete vývoj led čipu.Na radu zdejšího člena headcoad jsem si zapujčíl panel 3.generace ChloroBa C2 a toto je revoluce v Led grow osvětlení.Má kolem 180lm/watt a čipy byli ve vývoji u firmy Osram specialně udělany pro naše potřeby+čočka leica +optoelekronic co rozklada světlo rovnoměrně a s jedním panelem(bez pojezdu) osvítíš až 1,7 m2.Spotřeba 250W(měřeno vlastním wattmetrem).Nějaký sodik muže jít do řiti.Na youtube budu davat video ,jak to jede a už ted musím řict že to roste jak s vody.Zabývám se dlouho led panelama,ale tenhle je revoluční.Cena je zatím ještě vyšši,ale za jednu sklizen to máš zpatky.

Takže to vypadá, že další ze skupiny je headcoach :-D Jak píše Davidos, tak headcoach mu radil... , zřejmě skupina podvodných prodejců.

LIDI, LEDKY NEJSOU ŽÁDNÝ ZÁZRAK, NENECHTE SE ZBLBNOUT

Grow Max 150W

Old Post 10-09-2014 v 19:13 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kurda92
Nový Člen

Karma uživatele kurda92 - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2008
Příspěvků: 6  

Příspěvek č. 64

Pojede překlad? GROWBOOKu

Old Post 11-09-2014 v 08:17 AM
kurda92 je offline   Profil uživatele kurda92   Find more posts by kurda92   Foto galerie člena kurda92   Click here to Send kurda92 a Private Message   Add kurda92 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:37 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.4166820 seconds with 26 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív