Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » GROWBOOK od TheGrowBoss.com
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
headcoach
Stálý Člen

Karma uživatele headcoach - 88% PěstitelskáKarma uživatele headcoach - 88% Pěstitelská

Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 55  

Příspěvek č. 33

Mýtus č. 6 – Nejlepší a nejúčinnější hnojiva a výživa

Neexistuje žádné super účinné, moderní, progresivní, vyspělé, dokonalé hnojivo nebo výživný přípravek. Všechny superlativy uváděné na přebalech jsou jen triky a finty výrobců, jak zaujmout poblázněné pěstitele. Jednotlivé chemické prvky v nich obsažené, jsou jednoduše chemické prvky, ať už je zabalíte jakkoliv. Neexistují žádné zázračné přípravky, neexistuje žádná speciálně vyvinutá směs, která vám zaručí bombastickou úrodu.

Já tvrdím toto: pěstování NENÍ o hnojení a výživě, pěstování je o SVĚTLE! My nejsme žádní „solní farmáři“, tak mně ušetřete všech těch informací o vašich skvělých hnojivech. Je k neuvěření, kolik growerů strašně rádo mluví a debatuje o hnojení, protože mají pocit, že při tom vypadají velmi zasvěceně a zkušeně. Je neuvěřitelné, kolik lahví, krabic a balíčku všech těch nesmyslů jsou lidé ochotní nakoupit s vírou, že jim zajistí skvělý úspěch.
Příroda se chová úplně opačně. Stále stejné, původní, okoukané podmínky, nic speciálního, zázračného, moderního, laboratorně upraveného. Jede si dál a dál bez toho, aby potřebovala člověka a jeho chemické zázraky.
Já vím, že mnozí z vás neslyší tato slova rádi. Možná jste právě koupili novou láhev super přípravku, kterou někdo vychválil na internetu. Možná jste právě dočetli několik set příspěvků ve fóru o hnojení a vypsali jste si několik zaručených značek. Nikoho nepřemlouvám. Trochu to přeženu, ale pokud si někdo myslí, že vypěstuje zdravé, plodící rostliny pod ruční svítilnou, nebo pod starou zářivkou z garáže s tím, že bude řádně hnojit, tak prosím. Jen do toho. Ale pro mě budete jen další v nekonečné řadě „solných farmářů“.


Mýtus č. 7 – Přísady vyřeší problém

Pokud by zázračné speciální přísady dokázaly zvýšit náš výnos o 20, 30 nebo dokonce 40%, jak se snaží jejich výrobci tvrdit, proč rovnou nenamícháme všechny do jednoho zázračného mixu a nemáme o 1000% větší a potentnější kytky? Přísady nikdy nevyřeší váš problém se špatně pěstovanou rostlinou. Mohou pomoci pouze v případě, když všechno základní běží tak, jak má a máte krásné a zdravé rostliny.
Pokoušet se vyřešit komplikace způsobené přílišným osvitem, přelíváním a přehnojením tím, že začnete rostlinám přidávat ještě nějaký další hnus, je jako myslet si, že když do staré rozhrkané kraksny s 3x přetočeným tachometrem, vymlácenými tlumiči a děravým výfukem nalejete 100 octanové závodní palivo, můžete směle na start závodu. Jakákoliv přísada nemůže rozhodně nahradit pěstitelský talent a cit, ale u zdravých rostlin svůj význam určitě mají.



Mýtus č. 8 – Odběr klonu vyžaduje řez pod úhlem 45 stupňů

Zásadně odmítám všeobecně rozšířené tvrzení, že takovýto řez zvětšuje plochu, z níž klon zapouští kořínky. Jako přirovnání použiju model hrací kostky, která mi nahradí stonek. Pokud má řízek dostatek času a nespěcháme na rychlé přesazení, vyraší kořínky ze spodní a 4 bočních ploch kostky. Pokud by spodní strana kostky, byla skosena pod uhlem 45 stupňů, bude sice geometricky větší, než nejmenší postranní plocha a už jen o něco větší než zbylé tři postranní plochy, ale v celkové ploše, která je k dispozici pro růst nových kořenů, to nehraje vůbec žádnou roli.
Takže moje rada zní: pří řízkování se nestresujte dodržováním jakéhokoliv úhlu řezu, šmikněte to tak, jak je to v daný moment pro vás nejpřirozenější a dejte pak klonu dostatek péče a času správně zakořenit a příroda už se postará o zbytek.


Mýtus č. 9 – Proudění vzduchu z větráků posiluje stonek a zesiluje rostlinu

Nesmíte se na mne zlobit, ale pokud máte jednotlivé větvičky natolik silné, že ke konci květu bezpečně unesou palice, které se na nich vytvořily, není něco úplně v pořádku. Lepší, než spotřebovat omezené zdroje rostliny pro vytvoření mohutných větví a stonku, je snažit se dostat maximum do květů a přetížené větvičky raději fixovat nějakým podpůrným systémem (vzpěry, zaplétání do mřížky, různé druhy úvazů atd.)
Zajistit větrákem proudění vzduchu je samozřejmě vhodná a důležité, ale nepotřebujeme rozhodně žádný uragán a nepotřebujeme žádné klátící se kytky. Přílišný pohyb vzduchu způsobuje přetáčení listů a nezapomínejte, že ty mohou fotosyntetizovat pouze svojí horní plochou.
Proudění vzduchu je mimořádně důležité pro alespoň mírný pohyb listů, které tak neustále mění svůj úhel vůči zdroji světla a nedochází tím k přehřívání UV a IR zářením (pro nás neviditelná část spektra). To je nebezpečná situace, která může nastávat v určitých klimatických pásmech s mimořádně vysokou intenzitou slunečního svitu (jako u nás v Nevadě) za úplného bezvětří. Stačí jen minimální pohyb listu a ten již získává čas na ochlazení při změnách úhlu dopadajícího záření.
Za zmínku určitě stojí i fakt, že tento problém eliminují při použití LED technologie světelné pojezdy, které mění úhel dopadu záření na kytky tím, že jednoduše plynule mění polohu zdroje vůči rostlinám. V takovém případě je v dobře větrané pěstírně jakýkoliv větrák prakticky nepotřebný, nebo se da pěstírna přes „den“ dobře utěsnit a napouštět CO2 bez jeho výrazných ztrát.


Mýtus č. 10 – Triky na super výnos

Pomocí vašeho pěstitelského talentu, píle a trpělivosti, můžete dosáhnout v jakýchkoliv podmínkách maximálně možného výnosu bez jakékoliv finty a tajemné metody! Existují pouze jediné dva účinné triky, kterými můžete i teoreticky maximálně možný výnos ještě navýšit

- CO2 na listy
- kyslík na kořeny

Pokračování příště


Kompletní text zde:
http://grower.cz/forum/link.php?url...w%2520Book.docx

Autor: TheGRowBoss.com

Old Post 08-04-2014 v 19:05 PM
headcoach je offline   Profil uživatele headcoach   Find more posts by headcoach   Foto galerie člena headcoach   Click here to Send headcoach a Private Message   Add headcoach to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxeaux
armed greenfidel

Karma uživatele Maxeaux - 80% Pěstitelská

Registrován: Mar 2008
Příspěvků: 955  

Příspěvek č. 34

citace:
Původní příspěvek od headcoach


Nesmíte se na mne zlobit, ale pokud máte jednotlivé větvičky natolik silné, že ke konci květu bezpečně unesou palice, které se na nich vytvořily, není něco úplně v pořádku.


Cau, nejak mi to neide do hlavy. V prirode (na ktoru sa autor casto odvolava) si rastlina spravi prave take stonky, aby uniesli jej kvety/plody. Alebo neco som spatne pochopil?

Old Post 09-04-2014 v 09:43 AM
Maxeaux je offline   Profil uživatele Maxeaux   Find more posts by Maxeaux   Foto galerie člena Maxeaux   Click here to Send Maxeaux a Private Message   Add Maxeaux to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxeaux! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
headcoach
Stálý Člen

Karma uživatele headcoach - 88% PěstitelskáKarma uživatele headcoach - 88% Pěstitelská

Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 55  

Příspěvek č. 35

Maxeaux

Domnivam se, ze prave vzhled, velikost a celkova stavba rostliny je to, co oproti prirode muze pestitel nejvice ovlivnit a prizpusobit svym potrebam. V prirode bude tezko nekdo zastipovat nebo provadet lolipoping. Vsechno ostatni je dane (slunce, plyny, ziviny, zavlaha) a v indoor pestovani se tomu samozrejme snazime maximalne presne priblizit, ale ve tvarovani rostliny a hlavne v momentu, kdy ji prepneme do kvetove faze, ma indoor pestitel samozrejme mnohem vetsi variabilitu, nez Matka Priroda. Osobne si myslim, ze zkraceni vegetativni faze na minimum je jedna z velkych vyhod indoor pestovani oproti outdoor. O to vic se muzeme soustredit na kvet a je pak zcela bezne, ze vetve nemusi tihu palic zvladat a potrebuji nejaky podpurny system.

Old Post 09-04-2014 v 17:37 PM
headcoach je offline   Profil uživatele headcoach   Find more posts by headcoach   Foto galerie člena headcoach   Click here to Send headcoach a Private Message   Add headcoach to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
headcoach
Stálý Člen

Karma uživatele headcoach - 88% PěstitelskáKarma uživatele headcoach - 88% Pěstitelská

Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 55  

Příspěvek č. 36

Nemam z toho vubec radost, ale pokracovani se stale odklada. Po tydnu prazdnin s detma doslo na pravou ruku v dlaze

Old Post 20-04-2014 v 18:58 PM
headcoach je offline   Profil uživatele headcoach   Find more posts by headcoach   Foto galerie člena headcoach   Click here to Send headcoach a Private Message   Add headcoach to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gauner
Nový Člen

Karma uživatele Gauner - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2013
Příspěvků: 9  

Příspěvek č. 37

Bude se pokračovat ?

Old Post 11-06-2014 v 20:52 PM
Gauner je offline   Profil uživatele Gauner   Find more posts by Gauner   Foto galerie člena Gauner   Click here to Send Gauner a Private Message   Add Gauner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
headcoach
Stálý Člen

Karma uživatele headcoach - 88% PěstitelskáKarma uživatele headcoach - 88% Pěstitelská

Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 55  

Příspěvek č. 38

Hledam skulinku v neuveritelne naslapanem rozvrhu dne, ale moc se mi ted nedari. Mam nejake nove povinnosti a neodkladne aktivity, takze s tim dost bojuju Spis se pokousim sehnat nekoho, kdo by mel chut a trochu vic casu, kdo by mi s tim pomohl. Ted pres prazdniny musi byt tolik volnych studentu, kteri by mozna radi prilozili ruku k dilu....

Old Post 11-06-2014 v 21:01 PM
headcoach je offline   Profil uživatele headcoach   Find more posts by headcoach   Foto galerie člena headcoach   Click here to Send headcoach a Private Message   Add headcoach to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
headcoach
Stálý Člen

Karma uživatele headcoach - 88% PěstitelskáKarma uživatele headcoach - 88% Pěstitelská

Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 55  

Příspěvek č. 39

To Gauner a ostatni: dostal jsem par nabidek na spolupraci, coz mne velmi potesilo. Mam urcite predstavu o tom, jak bychom s tim mohli spolecne pohnout. Pokud tedy zajem a ochota pretrvava, ozvete se mi na Skype a probereme dalsi podrobnosti.

Skypename: headcoach66

Old Post 17-06-2014 v 19:40 PM
headcoach je offline   Profil uživatele headcoach   Find more posts by headcoach   Foto galerie člena headcoach   Click here to Send headcoach a Private Message   Add headcoach to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
davidos
Stálý Člen

Karma uživatele davidos - 87% PěstitelskáKarma uživatele davidos - 87% Pěstitelská

Registrován: Feb 2004
Příspěvků: 89  

Příspěvek č. 40

To headcoach
Dlouho sem si řikal co je s tebou.Na tvoji radu jsem si zapujčil panel 3.generace ChloroBa C2 a musím uznat že jsi měl pravdu.Je to špička a zatím nejlepši panel co jsem mohl testovat.180lm/watt + dalši vychytavky nechce se mi o tom ted psat,ale všechno hodim na youtube kanal a tam vše bude ukazano,předevšim jak to pod ním jede.Je vidět ,že konečně odborníci s Osramu(2roky vyvoje),nás konečně vyslyšely a udělaly revoluční panel,pro naše potřeby.Nebojím se řict že je to taková menší revoluce v grow osvětlení,nebot zatim žadný panel co jsem testoval,nedosahl takových parametru.Díky za tip

Old Post 18-06-2014 v 06:01 AM
davidos je offline   Profil uživatele davidos   Find more posts by davidos   Foto galerie člena davidos   Click here to Send davidos a Private Message   Add davidos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
headcoach
Stálý Člen

Karma uživatele headcoach - 88% PěstitelskáKarma uživatele headcoach - 88% Pěstitelská

Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 55  

Příspěvek č. 41

Parada! Budu se tesit na nejaky to video GL

Old Post 18-06-2014 v 11:31 AM
headcoach je offline   Profil uživatele headcoach   Find more posts by headcoach   Foto galerie člena headcoach   Click here to Send headcoach a Private Message   Add headcoach to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Registrován: Nov 2008
Příspěvků: 797 

Příspěvek č. 42

citace:
Původní příspěvek od headcoach
To davidos:

Moc se mi libi firma Bysen a hlavne jejich rada ChloroBA C2!!!

http://www.bsled.com/products/list_4.html

To uz vypada opravdu na totalni revoluci. Ale i celkove se mi moc libi jejich pristup a jednani se zakaznikem.

:-) http://chloroba.com/

Grow Max 150W

Old Post 18-06-2014 v 15:44 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
davidos
Stálý Člen

Karma uživatele davidos - 87% PěstitelskáKarma uživatele davidos - 87% Pěstitelská

Registrován: Feb 2004
Příspěvků: 89  

Příspěvek č. 43

Bárt,mam to u sebe a moc podvod mi to nepřipada.Hadají se tam ,kdo podělal tu firmu a o nějaké práva,ale panely dělají nejlepší jaké jsem viděl.Takove čipy děla jedině Osram a ty jsou mastne.Osram věnuje výzkumu a vývoji novych čipu 2 000,000 usd ročně a jsou momentálně nejlepši na světě ve vývoji led čipu a testují to už nějaký ten patek(cca 2roky).Do 14-20 dnu bude vše na youtube.(pro benga!! ten test bude v HOLANSKU a bude u frajera co ma licenci na pěst)

Old Post 18-06-2014 v 20:34 PM
davidos je offline   Profil uživatele davidos   Find more posts by davidos   Foto galerie člena davidos   Click here to Send davidos a Private Message   Add davidos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
davidos
Stálý Člen

Karma uživatele davidos - 87% PěstitelskáKarma uživatele davidos - 87% Pěstitelská

Registrován: Feb 2004
Příspěvků: 89  

Příspěvek č. 44

Doplnění,ted jsem měřil spotřebu a ma to jen 251Watt.Čípy jsou ,ale zaručeně osram,Jde to perfekně vidět,protože ta čočka zvětšuje jako blazen když se do toho podíváš.Mam to pujčený ,ale je tam prodloužená záruka na 3 roky a servis tady v česku.

Old Post 18-06-2014 v 20:45 PM
davidos je offline   Profil uživatele davidos   Find more posts by davidos   Foto galerie člena davidos   Click here to Send davidos a Private Message   Add davidos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Registrován: Nov 2008
Příspěvků: 797 

Příspěvek č. 45

citace:
Původní příspěvek od davidos
Doplnění,ted jsem měřil spotřebu a ma to jen 251Watt.Čípy jsou ,ale zaručeně osram,Jde to perfekně vidět,protože ta čočka zvětšuje jako blazen když se do toho podíváš.Mam to pujčený ,ale je tam prodloužená záruka na 3 roky a servis tady v česku.

Jo, je tam "originál" čínský Osram :-) a čočka je tam pro rozptyl, ale je to pro světlo překážka, takže ta čočka vytváří světelné ztráty. Do těch čipů 3W pouští menší výkon, at se jim tak rychle nespálí "kvalitní" čínské čipy. Potvrdí ti to každý opravdový odborník přes LED osvětlení. To , že pohledem oka poznáš, že jde o originál značkový čip, podle toho, jak to svítí, tak to klobouk dolů.

Grow Max 150W

Old Post 20-06-2014 v 10:59 AM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
davidos
Stálý Člen

Karma uživatele davidos - 87% PěstitelskáKarma uživatele davidos - 87% Pěstitelská

Registrován: Feb 2004
Příspěvků: 89  

Příspěvek č. 46


Bart,nechci se tě nějak dotknou,ale je vidět ,že tomu vůbec nerozumíš.Každy druhy čip používa čočku pro zvětšení světelneho toku a samozdřejmě uhlu svítivosti.Ano sklo odebíra nějake ty lumeny,ale kvalitni čočka toto světlo ještě zesiluje.Asi jsi nikdy neslyšel s čeho jsou udělané dalekohledy a proč tam je čočka.To že tam je Osram pozna každy muloš,ktery držel osram čipy v ruce.Jsou nezaměnitelne s čipama co dělaji činani.Ta kvalita tam jde na první pohled vidět.Ale možna že máš pravdu že jsou činske,protože všechny světozname firmy mají v číně tovarny,nebo si myslíš že firmy jako je Sony,Panasonic,Lg,Samsung atd jsou taky asi podle tebe šmejdske firmy,protože mají tovarny v čině.
Američani ,aby odjebali konkurenci,tak vypustí nějaký članek na netu a muloši hned tvrdí,že to je podvod.Kdybys aspon vyzkoušel ten panel než něco tady napíšeš,tak neřeknu ani slovo.Ale vsadím se že jsi ten panel nikdy fizycky nedžel ani v ruce a už píšeš kritiku.Ja taky nevím jestli to pod ním pojede,tak pravě proto ho testuji a jestli ti vyrobci píšou pravdu se dozvime za 3 měsice až bude sklizen.Já jen vím že tam ,jsou original čipy od Osramu a žadne 3w čipy tam nejsou.Jsou to 4 čipy a každy čip ma kolem 60W a je specialně udělan pro pěst.Myslim že takovým podobným čipum se řika COB(plne světelne spectrum),ale ty čipy tak nemužeš nazývat,protože je tam zastoupene spectrum ,ktere naše rostlinky potřebují.

Old Post 20-06-2014 v 13:11 PM
davidos je offline   Profil uživatele davidos   Find more posts by davidos   Foto galerie člena davidos   Click here to Send davidos a Private Message   Add davidos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Registrován: Nov 2008
Příspěvků: 797 

Příspěvek č. 47

citace:
Původní příspěvek od davidos
Bart,nechci se tě nějak dotknou,ale je vidět ,že tomu vůbec nerozumíš.Každy druhy čip používa čočku pro zvětšení světelneho toku a samozdřejmě uhlu svítivosti.Ano sklo odebíra nějake ty lumeny,ale kvalitni čočka toto světlo ještě zesiluje.Asi jsi nikdy neslyšel s čeho jsou udělané dalekohledy a proč tam je čočka.To že tam je Osram pozna každy muloš,ktery držel osram čipy v ruce.Jsou nezaměnitelne s čipama co dělaji činani..

Neboj, mě se nedotkneš :-) Spíše za zamysli, co vůbec píšeš, ale ostatní to jistě posoudí.
1. čočka světlo nepřidá a nezesílí!
2. tyto čipy samo nejsou 3w, mne poučovat nemusíš, jsou to totiž levnější verze, kde se vyrobí více čipu na malou destičku, ty, ale mají menší účinnost než klasické čipy a mají problém s přehříváním a tyto čipy nejsou žádná novinka.
3. dalekohled sem nepleť, pleteš si pojmy a dojmy
4. tyto integrované čipy jsou používané proto, že jsou výrobně levnější, ale mají horší parametry, než světlo složené ze samostatných 1 a nebo 3W čipu
5. až to bude fungovat, jak má, tak to budu mít mezi prvními :-)

Grow Max 150W

Old Post 20-06-2014 v 14:14 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
davidos
Stálý Člen

Karma uživatele davidos - 87% PěstitelskáKarma uživatele davidos - 87% Pěstitelská

Registrován: Feb 2004
Příspěvků: 89  

Příspěvek č. 48

Bárt
Tak asi v Osramu jsou blbci,že dělaji takove čipy,místo starych 1w a 3W.
Jestli si všimneš,tak každy kvalitní 3w číp ma čočku.
Promin ,ale píšeš naproste lži.Přirovnal jsem to schvalně k dalekohledu,protože to je to samé ,zesiluje světelný paprsek.Hodně se to využíva v Laseru.
2.učinnost pravě naopak stoupne,protože soustředí větší počet čipu na menši plochu a ta čočka to pak rozloži s daleko větší intenzitou.Kdysi jsem absolvoval par ročníku Elektrotechnicke průmyslovky a je i podle toho pojmenován i nějaký zákon.
Nebaví mě tady pořad psat a vysvětlovat.Za dva tydny(až budu mit dobrou genetiku)bude vše na youtube a tam se muže každy přesvětčit jak ten panel jede oproti HPS.
Ja sam nevím jestli to bude lepší nebo slabší,ještě jsem neměl tu čest se stakovým panelem setkat.
Možna ,že máš pravdu a panel bude na chuja,ale neodsuzuj něco co jsi ještě neviděl.

Old Post 20-06-2014 v 14:33 PM
davidos je offline   Profil uživatele davidos   Find more posts by davidos   Foto galerie člena davidos   Click here to Send davidos a Private Message   Add davidos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.9114400 seconds with 27 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív