Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a lampa mi po několika hodinách mírného poblikavání, vypne, ale třeba jen na minutu a pak zas běží.
Nepříjde mi to moc safety. Nějaké rady čím by to mohlo být?
pravě sem rozjel kolo takže to není idealni začatek a chce to rychlou změnu, nemam jine světlo co bych tam šupl.
Naposledy upravil Bartolomej 21-03-2014 v 15:23 PM
to IPX: je to sylvania, nějaka hps, je už fakt dost postarší, myslím že má 2roky minimalně.mezi světlem a předřadníkem mám 3m dlouhý kabl.
Káble mám na 100% správne, i délku, dle :
Poznámka:pro správnou funkčnost a dlouhou životnost připojujte výbojku VŽDY kabelem o průměru3*2,5mm.Zajistí se tím správná impedance a nezničí se po nějakém čase kondenzátor (na zničený kondenzátor se nevztahuje reklamace,neb je nefunkčnost způsobena špatným připojením).Jako přívodní kabel od časového spínače stačí kabel 3*1,5 mm.
:-D promiň ale tohle ti fakt musím napsat s tím kabelem to 3x2,5mm neznamená že ten kabel má být 3 m dlouhý ale že mám mít 3 vodiče zeleno/žlutá(zem) modrá (nula) a čený nebo hnědý jako fáze :-D čím kratší kabel tím menší odpor atd.. impedance je pokud se nepletu vodivost čož je právě průřezem 2,5mm ;-)