Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lidi urcite nekdo z vas vi kde se da koupit neco co by mi mohlo odmerovat tekutinu na ML a kolik to tak stoji...ted sem to daval vod voka podle malyho panaku...potrebuju to na hnojivo AH Holland
diky kamove...uz si pro ni bezim...sem zvedavej na reakci prodavacky
-------------------------------------------------------------------------------oo----
a co se zeptat nějaký známý zdravotní sestry? určitě pomůže. Jsem z KT, takže pokud bude někdo potřebova 20 ml stříkačku tak ať se mi ozve, já mu ji dám. (pracuju v nemocnici)...
No normalne...zasunes pipetu do tekutiny,druhym koncem natahnes kolik potrebujes,ucpes to prstem a pak jenom poustis prst a davas kolik chces ne? easy.............