Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jenom by mě zajímalo, kolik kytek zklidíte,kolik zhulíte,kolik rozdáte,prodáte,vyhodíte,uvaříte a co máte za modýlky.....
Já osobně jsem minulý rok sklidil pět kytek a za čtyři měsíce byly pryč....
rozdáno....15%
prodáno....0%
vyhozeno..5%(co se postrácí při nabíjení na větru a tak různě)
uvařeno asi 25%
zhuleno......55%
Tento rok mám mino jiné nasazené nějaké Shiváky (7) a Hindu Kushe (2).WW mě nevyšly Co už...
Letos pěstuju prvně takže jsem ještě nehulilvoje.S tou spotřebou,loni jsou koupil sedmičku,vydržela mi asi 3 měsíce a hulil jsem ji se 3 kámošama,pak jsem sem tam něco koupil,hudně jsme dostal od svých kámošu&...ta fotečka je dost slušná,moc hezky kytky.Letos jsme vysadil 7 samic-asi pěti se dost dobře daří
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Jo abyste rozuměli,těch kytek bylo deset. Na půl s kámošem
Sedmička by mi vydržela tak max tři týdny.....
I když bych něco koupil,stejně bych něco uvařil.Je to mnohem zajímavější..... Známý koupil za 4 kilka skéra a narval to všechno do 7 litrů slivky..... Kdo udělal 5 panáků,byl táhnut )
Letos mám zatím tak 50-60 kousků........ale ve dvou
Ani nevím,co s tím budu dělat..........
hmm, tak my sme s kámošem sklidili JEDINOU kytku, která je super a vydrží celej rok pro nás oba + hojné rozdávání.
A to rozhodně nehulím málo, ta kytka měla 3 metry výšku a sestávala z 25 metrových větví bez listí, všude samý palice jak pěst.
to je nádherná představa,byl jsme teď zkontrolovat svy kytičky,doufám že lletos už konečně budu mít vlastní "štěstíčko"zatím moje kytinky mají asi 14 pater,nestříhal jsme to,protože se začali nádherně košatit.No jsem zvědavej co z toho bude.Pěstitelům zdar a hodně štěstí!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!