Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec
Mám dotaz ohledně toho co může způsobovat, že květy v 33 dnu květu vypadají tak na 14-21den? Ostaní odrůdy jsou na tom naprosto normálně. Jedná se o White Rusian sativa phenotip internoda 3-5 cm a teprve teď se zastavuje růst do výšky.
Předem díky za jakékoliv informace.
spíš to bude tim, že jde o sativa pheno... případně to muže bejt tim, že jim je třeba v noci kosa, ale tim to asi nebude, když píšeš, že tam máš i jiný odrudy a ty kvetou líp. tou výbojkou to podle mě neni.
Teplota mě taky napadla, ale neklesla pod 18,2°, ale raději jsem je zvedl na 22-23 a nastavil jsem i teplotu zalivky na 24°. Je fak že jednou nebo dvakrát dostaly zálivku tak kolem 15° než jsem koupil topítko.
Pokud se až teĎ zastavuje růst, je jasné že to neni vnějším vlivem. Většina strainů se zastavuje cca ppo 14-18 dnech. Takže tato odrůda zaregistrovala květ až později . Neboj dojede normálně jen to bude déle trvat. Hold se u tvých kousků hodně projevila sativka. No fear, good harvest.....)