Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak muj 3 pest dopadl totalnim fiaskem. na 250w asi 220 materialu a vubec to nešlape.totalne bez chuti. řezy Blueberry od kozzyho
kde se stala chyba? nikdy sem takovy problem nemel
Původní příspěvek od Creed Tak to nevim, já mám bluebbery od kozyho venku, zkoušel jsem to zatím jen v hodně raným květu a šlapalo to dobře.
Čím přesně si na to svítil?
Tak to by mohla byt odpoved na predchozi otázku ze to asi slape jinde a stejnej model , takze problem bude nekde mezi tebou a kytkou , nesklidils to brzo ??
když napíšu "na 250w asi 220 susiny" tak sem na to svítil asi baterkou.
Hlava: první pěst byl od Spicoli, druhej od Kozzyho chtel sem indiku donesl mi sativu euforii ale ok. třetí zase kozzy Blueberry
jediny problem byl pres leto s teplotou to uchladit
Nemáš foto těsně před sklizní nebo výslednýho materiálu (makro palice)?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
už se mi jednou něco podobného stalo když mi mojí vinou kytky zblbly narušenou fotoperiodou. nebylo boha je dozrát tak jsem je sklidil a výsledek byl snad horší než ruderalis
Mě se stejnej model od stejnýho matkáře docela kurevsky vyhermil a zhul byl taky dost na štíru... Ostatní šnicle má vcelku ok, ale s tou bb je to horší...