Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Prijdeme ted lehce o ridicak kvuli novemu narizeni?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Sol
Stálý Člen

Karma uživatele Sol - 0% Pěstitelská

Registrován: Jan 2008
Příspěvků: 59  

Dotaz Prijdeme ted lehce o ridicak kvuli novemu narizeni? Příspěvek č. 1

Tak nam zavedli dalsi absolutni hovadinu, pokud vas chytej pri rizeni, liznete si, pojedete na krev, pokud vam na krvi zjistej ze mate 2ng/ml thc v krvi prijdete ihned o papiry. Sranda je ze nijak nerozlisuji aktivni a neaktivni kanabinoly, takze kdokoliv kdo hulil a pak napriklad za 2tydny ridil muze prijit o papiry. thc (neaktivni) se uklada v tucich a zustava v tele cloveka i mesic... Prijde mi ze nijak nerozlisuji mezi aktivnim thc a neaktivnim.
Toto nove vladni narizeni vstoupi v platnost do 15dnu.

Nekdo kdo vi vice informaci?

clanek: http://aktualne.centrum.cz/domaci/z...phtml?id=802005

Jsem pro aby zhuleni lide neridili, ale tohle je zas absolutni paskvil,kdyz se zhulite a ridite az druhej den,nijak to na sobe necejtite,reakce jsou normalni,ale diky tomuhle narizeni prijdete o papiry (nedejboze kdyz budete ucastnikem nehody,to pro cloveka kterej pred tejdnem hulil a ma jeste v krvi 2ng/ml thc nedopadne vubec dobre).

Naposledy upravil Sol 25-02-2014 v 14:15 PM

Old Post 25-02-2014 v 14:04 PM
Sol je offline   Profil uživatele Sol   Find more posts by Sol   Foto galerie člena Sol   Click here to Send Sol a Private Message   Add Sol to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Whiskey_777
Stálý Člen

Karma uživatele Whiskey_777 - 32% Pěstitelská

Registrován: Apr 2004
Příspěvků: 212 

Příspěvek č. 2

Jak je psáno v diskuzi, do prvního soudu a pak se uvidí....
A je tam že budou projednávat....

Old Post 25-02-2014 v 16:32 PM
Whiskey_777 je offline   Profil uživatele Whiskey_777   Find more posts by Whiskey_777   Foto galerie člena Whiskey_777   Click here to Send Whiskey_777 a Private Message   Add Whiskey_777 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weeder
Stálý Člen

Karma uživatele weeder - 20% PěstitelskáKarma uživatele weeder - 20% Pěstitelská

Registrován: Aug 2012
Příspěvků: 53  

Příspěvek č. 3

Zkusím o tom něco "málo" napsat.
Předem chci říct, že se dá předpokládat, že se jedná o aktivní THC.

1 - O čem je řeč
Nařízení vlády o stanovení jiných návykových látek a jejich limitních hodnot, při jejichž dosažení v krevním vzorku řidiče se řidič považuje za ovlivněného takovou návykovou látkou.


Hospodářská komise vybírala ze dvou variant.
Varianta a)
limitní hodnota 1 ng/ml – Tato hodnota byla stanovena na základě usnesení Komise pro určení limitních hodnot („Grenzwertkommission“) při Spolkovém ministerstvu pro dopravu, stavebnictví a rozvoj ze dne 20.11.2002.
Toto usnesení není právně závazné, v praxi se však z něho vychází. Ve Spolkové republice Německo je uzákoněna sice nulová tolerance, ta byla však judikaturou překonána, o čemž svědčí zejména nález Spolkového ústavního soudu 30 BVerfG, SVR 2005, 77.
Spolkový ústavní soud uvedl, že nikoli každé prokázání návykové látky v krvi postačuje ke shledání viny za přestupek.
Zjištěna musí být taková koncentrace, u níž se s ohledem na charakter ustanovení, jakožto abstraktního ohrožujícího deliktu, jeví jako možné, že byl řidič omezen ve své způsobilosti k řízení.
Musí být dosaženo takové koncentrace, u které je ovlivnění návykovou látkou možné, přičemž faktické ovlivnění nemusí být zjištěno.
Spolkový ústavní soud nestanovil žádné konkrétní hranice, zmínil ale dva posudky – posudek Komise pro určení limitních hodnot (viz výše) a odborníků Kruegera a Berghause, dle nichž hodnota návykové látky v krvi do 2 ng/ml žádné zvýšení rizika pro provoz na pozemních komunikacích nepředstavuje).
Spolkový ústavní soud uvedl, že pod hodnotu 1 ng/ml je možnost ovlivnění vyloučena.

Varianta b)
limitní hodnota 2 ng/ml – Tato hodnota vychází ze stanovisek České společnosti soudního lékařství a soudní toxikologie ČLS JEP a rovněž zahraniční odborné veřejnosti.

Problémem varianty a) je zejména velká nejistota měření u takto nízkých koncentračních hodnot.
Při naměření hodnoty 1 ng/ml činí možná odchylka dle německých statistických údajů +/- 0,38 ng/ml, faktická hodnota se tedy nachází na škále od 0,62 ng/ml do 1,38 ng/ml.

Tyto hodnoty jsou navíc dle odborné veřejnosti natolik nízké, že ovlivnění řidiče návykovou látkou je vyloučeno.

Zvolena tedy byla varianta b), u níž je možno dostupnými analytickými metodami mnohem přesněji změřit hladinu návykové látky v krvi řidiče, přičemž i u hodnoty na spodní hranici možné odchylky se jeví jako možné, že řidič byl návykovou látkou ovlivněn.
Pro účely přestupkového řízení bude vždy rozhodující fakticky naměřená hodnota bez ohledu na možnou odchylku provedeného měření.


2 - Kolik mám v krvi?
Tady zhruba přeložím pár výňatků z vědeckých studií.

2005 study by Dr. Franjo Grotenhermen
"...inhalované THC se dostává do krevního řečiště okamžitě a jeho koncetrace v krvi prudce stoupne během pár minut po užití..."
"...koncentrace THC v krvi vrcholí typicky po 5-10 minutách a poté začne rychle klesat. V závislosti na dávce dosáhne koncentrace THC typicky 100 ng/ml krve..."
"...koncentrace THC v krvi typicky klesne na 1-4 ng/ml po 3-4 hodinách po užití."

To nezní tak špatně, ne? Nicméně výše zmíněná čísla platí pouze pro občasné uživatele.
Problém s 2 ng/ml limitem nastává u častých uživatelů marihuany. A to včetně těch, kteří snad někdy v budoucnu budou užívat marihuanu legálně pořízenou v lékárně.
To proto, že u nich aktivní THC zůstává v krvi detekovatelné několik dní.
Stejná studie zjistila, že "krev středních až těžkých pravidelných uživatelů obsahuje více než 2 ng/ml po 24-48 hodinách po vykouření jediného jointu.

Bohužel vysledky nejsou omezeny pouze na dva dny po užití.
2009 study published in Addiction ukazuje, že "velmi silní uživatelé vykazovali nadlimitní koncentraci THC v krvi až po sedmi dnech od posledního užití."


Podtrženo sečteno, občasní uživatelé se bát nemusí. Už druhý den budou pravděpodobně "čistí". Pro jistotu bych si ale dal dva dny.
Častí a silní uživatelé jsou na tom o něco hůř. Ale vždycky jste si přece dávali bacha, ne? Ne?!

Jako rozhodně je to vymyšlený špatně. Je na hlavu postavený (myslím hlavu jako hlavu, ne hlavu jako Hlavu ), když se zkoumá, co má člověk v krvi a ne to, jestli je ovlivněn.
Navíc v tom měření nepočítaji s žádnou odchylkou.
Jestli to schválí, tak to bude znamenat, že:
1,9 ng/ml = naprosto střízlivý
2,0 ng/ml = zhulený hovado!


Jestli to někdo přečetl celý, tak tleskám. Snad jste se dozvěděli něco novýho


________________________
Zdroje:
Hospodářská komora České republiky http://www.komora.cz/
2005 study by Dr. Franjo Grotenhermen http://www.canorml.org/healthfacts/DUICreport.2005.pdf
2009 study published in Addiction http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/art...nihms134593.pdf

Meloun je jako kamarád. Když ho rozřízneš, taky je uvnitř červenej.
Život je jako bonboniéra -> nemám rád bonboniéry.

Old Post 25-02-2014 v 19:38 PM
weeder je offline   Profil uživatele weeder   Find more posts by weeder   Foto galerie člena weeder   Click here to Send weeder a Private Message   Add weeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fidoadido
Nový Člen

Karma uživatele fidoadido - 0% Pěstitelská

Registrován: Mar 2011
Příspěvků: 3 

Příspěvek č. 4

Zdravím, popsal jsi to celkem dobře, leč uvidíme co nám nadcházející dny přinesou.

V jedné věci ale nemůžu souhlasit.
Nevím odkud jsi čerpal weede, ale věta:"Pro účely přestupkového řízení bude vždy rozhodující fakticky naměřená hodnota bez ohledu na možnou odchylku provedeného měření."

Tohle mi přijde jako blbost. Přece nemůžou při přestupkovém řízení ignorovat metodiku měření a způsob analýzy vzorku krve (každá metoda má svojí odchylku a ne jen jednu ale hned několik) , když je to celé postavené na jedné metodě, která legislativně byla projednána a schválena.

Tohle přece nemůžou ignorovat. Pokud někdo máte informace o metodě stanovení popř. jakékoliv info o stanovení thc v krvy sem s tím pls :-D

PS: sám jsem více než příležitostný kuřák :-D a dost se bojím, že tohle nám jen zkomplikuje dosvadní situaci, souhlasím s tím, že za volant to nepatří, ale proč by mě měl někdo trestat, když druhý den pojedu do práce?

jinak jsem moc rád, že jsem konečně našel nejaké hodnoty thc v krvy nejen ihned po požití, ale i s degradací!!

Old Post 27-02-2014 v 13:55 PM
fidoadido je offline   Profil uživatele fidoadido   Find more posts by fidoadido   Foto galerie člena fidoadido   Click here to Send fidoadido a Private Message   Add fidoadido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weeder
Stálý Člen

Karma uživatele weeder - 20% PěstitelskáKarma uživatele weeder - 20% Pěstitelská

Registrován: Aug 2012
Příspěvků: 53  

Příspěvek č. 5

Přesně takhle je to napsaý v oduvodnění Hospodářský komory.

http://www.komora.cz/pro-podnikani/...26-11-2013.aspx

Meloun je jako kamarád. Když ho rozřízneš, taky je uvnitř červenej.
Život je jako bonboniéra -> nemám rád bonboniéry.

Old Post 27-02-2014 v 17:24 PM
weeder je offline   Profil uživatele weeder   Find more posts by weeder   Foto galerie člena weeder   Click here to Send weeder a Private Message   Add weeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alesh
Stálý Člen

Karma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% Pěstitelská

Registrován: Jul 2010
Příspěvků: 647  

Příspěvek č. 6

Díky weeder za perfektní vysvětlení.

Vrtá mi hlavou, co tu myslíte pod pojmem aktivní THC. Vím, že existují spousty dalších kanabinoidů, ale THC je snad jen jedno, ne?

Old Post 28-02-2014 v 09:01 AM
alesh je offline   Profil uživatele alesh   Find more posts by alesh   Foto galerie člena alesh   Click here to Send alesh a Private Message   Add alesh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fidoadido
Nový Člen

Karma uživatele fidoadido - 0% Pěstitelská

Registrován: Mar 2011
Příspěvků: 3 

Příspěvek č. 7

To alesh

Pojmem aktivni thc je myslena jeho psychoaktivni forma, ktera je schopna ovlivnovat vnimani.
Neaktivni thc je naopak zmetabolizovane thc na neaktivni metabolity ukladane v tucich.

Old Post 28-02-2014 v 09:28 AM
fidoadido je offline   Profil uživatele fidoadido   Find more posts by fidoadido   Foto galerie člena fidoadido   Click here to Send fidoadido a Private Message   Add fidoadido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stano_c
Nový Člen

Karma uživatele stano_c - 0% Pěstitelská

Registrován: Feb 2005
Příspěvků: 2  

Chemie metabolity a ich analyza Příspěvek č. 8

Dovolim si kratku citaciu: B.Katzung, Zakladni a klinicka farmakologie, str.465

THC je extenzivne metabolizovan a stale jsou objevovany nove metabolity. Jeden z nich, 11-hydroxy-THC, je dokonce ucinnejsi nez materska latka. Neni vsak prilis hojny, a tak patrne vetsinu aktivni latky tvori samotny THC. Vysoka rozpustnost drogy v tucich zpusobuje hromadeni v lipidovych kompartmentech tela, takze se metabolity mohou vylucovat jeste tyden po uziti jedne davky. Neni vsak jasne, jestli se muze hromadit nezmeneny THC.
Koniec citatu.

Problematiku analytickej metody na stanovenie THC by som videl asi nasledovne:
Organizmus vseobecne akukolvek telu cudziu latku sa snazi pretvorit chemickymi reakciami na vo vode rozpustnejsiu formu, co nasledne ulahci vylucenie tejto latky z tela, najma vo forme moci.
Tieto chemicke reakcie su dost vseobecne a nespecificke. Jedna sa najma o demetylaciu, hydroxylaciu a nasledne rozne konjugacie a esterifikacie. Ten, kto videl strukturny chemicky vzorec THC, uzna, ze je to molekula pomerne komplikovana a teda organizmus pri jej demetylacii, pripadne hydroxylacii si moze naozaj vyberat z velkeho mnozstva reakcnych miest, a tym padom aj spektrum vyslednych produktov bude pomerne siroke.
Analyticka metoda na stanovenie nejakech chemickej latky vseobecne vyuziva reakciu nejakeho cinidla s urcitou konkretnou castou molekuly dokazovanej latky. Dufam, ze pisem zrozumitelne :-) .
V pripade, ze organizmus zmetabolizuje THC na neucinny metabolit, avsak na casti molekuly, ktora nereaguje s dokazovym cinidlom, tzn. ze reaktivna cast molekuly THC zostane nezmenena a tym padom bude vysledok skusky pozitivny, napriek tomu, ze zachyti len neucinny metabolit.
Pokial niekto mate vedomosti o metodike testovania, napiste.
Podla mojho nazoru najviac objektivna metoda analyzy THC je plynova chromatografia, pripadne spojena s hmotnostnou spektroskopiou. Avsak do takychto pristrojov nemozte naliat priamo krv testovanej osoby, co predpoklada primarne pouzitie nejakych cistiacich a extrakcnych metod, ktore samotne mozu ovplyvnit konecne meranie.
Cize stale nieje zarucena exaktnost a presnost merania, naviac vyssie spominane metody su dost casovo a tiez financne narocne. Ale vsak to sa zaplati z nasich dani.

Vsetkych kanabinofilov zdravi Stano

alea iacta est...

Old Post 28-02-2014 v 17:52 PM
stano_c je offline   Profil uživatele stano_c   Find more posts by stano_c   Foto galerie člena stano_c   Click here to Send stano_c a Private Message   Add stano_c to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miravlak
Stálý Člen

Karma uživatele miravlak - 55% PěstitelskáKarma uživatele miravlak - 55% PěstitelskáKarma uživatele miravlak - 55% PěstitelskáKarma uživatele miravlak - 55% Pěstitelská

Registrován: Apr 2011
Příspěvků: 359  

Příspěvek č. 9

no mě vybrali měsíc z5,den sem nehulil a stejně sem nalízal ale vyšlo jim to až na po 7mé :P 6x na těch nových testrách a nic a pak mě dal ten starý a bylo to vpič..

Old Post 01-03-2014 v 06:28 AM
miravlak je offline   Profil uživatele miravlak   Find more posts by miravlak   Foto galerie člena miravlak   Click here to Send miravlak a Private Message   Add miravlak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grizly
Stálý Člen

Karma uživatele grizly - 98% Pěstitelská

Registrován: Mar 2004
Příspěvků: 762  

Příspěvek č. 10

[účet odstraněn]

Old Post 01-03-2014 v 08:17 AM
grizly je offline   Profil uživatele grizly   Find more posts by grizly   Foto galerie člena grizly   Click here to Send grizly a Private Message   Add grizly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morgan
sex & drugs and ska

Karma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% Pěstitelská

Registrován: May 2002
Příspěvků: 362  

Příspěvek č. 11

citace:
Původní příspěvek od grizly



Zdravím
Můžeš se o tom trochu rozepsat?To si se jako nechal otestovat 6x za sebou?


To by mě taky zajímalo....

Mě vzali cca dva měsíce zpátky. Vyloženě moje blbost. Neměl jsem pásy, proč taky když jedu 10 min po mestě že jo : ) zajedu ke krajnici, stahuju okýnko a sebejistě podávám papíry doufajíce v rychlý průběh. Chlapík mrkne na občanku kde mám patnáct roků starou fotku, pak na mě, pak na občanku zase na mě a prej ať sundám čepici, že to nejsem já. Čepice jde dolů a s ní i moje šance na rychlej průběh. Zmerčí hovna na hlavě, usměje se a jde si do vozu pro nádobíčko. Naštěstí jsem čistej jako slovo páně a můžu pokračovat jen s pokutou za pásy.

Pokud člověk jezdí v káře ve slušném stavu, nejezdí vyloženě v komatu a dává si bacha na elementární věci /pásy,světla/ dost podstatně eliminuje riziko nechtěného kontaktu s příslušníky policie. Občasná sauna a prolívání se šťávama taky neuškodí. Ale každej má svoje postupy, někdo si radši namaže pořádnej kus chleba sádlem : )
(zdravim Ruprechta : ] )

show must go on

Old Post 02-03-2014 v 03:04 AM
Morgan je offline   Profil uživatele Morgan   Find more posts by Morgan   Foto galerie člena Morgan   Click here to Send Morgan a Private Message   Add Morgan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morgan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Whiskey_777
Stálý Člen

Karma uživatele Whiskey_777 - 32% Pěstitelská

Registrován: Apr 2004
Příspěvků: 212 

Příspěvek č. 12

citace:
Původní příspěvek od miravlak
no mě vybrali měsíc z5,den sem nehulil a stejně sem nalízal ale vyšlo jim to až na po 7mé :P 6x na těch nových testrách a nic a pak mě dal ten starý a bylo to vpič..


Miro proč 6x? to mají najaků mašinu napevno v autě??
Modrá oktávka?
Šels na krev?

Old Post 02-03-2014 v 15:10 PM
Whiskey_777 je offline   Profil uživatele Whiskey_777   Find more posts by Whiskey_777   Foto galerie člena Whiskey_777   Click here to Send Whiskey_777 a Private Message   Add Whiskey_777 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miravlak
Stálý Člen

Karma uživatele miravlak - 55% PěstitelskáKarma uživatele miravlak - 55% PěstitelskáKarma uživatele miravlak - 55% PěstitelskáKarma uživatele miravlak - 55% Pěstitelská

Registrován: Apr 2011
Příspěvků: 359  

Příspěvek č. 13

nee jako 6x tak cca během 2 měsíců..tady na okolí HO je to samý fízl všude hrůza....na krev sem byl no...uz to měsíc a 2 týdny ale stále mě nedošel rozbor ani nic,takže vůbec nevím jak to bude dál ... stejně haluz,že vsichni kamosi lízali 1x a byli bez ridicaku a mě to docela procházelo...no nejvíc komedie byla,že sem jel ven jen kvůli bongu co mě vezlo PPL tak sem dojel k obchodu kde sem měl s ním sraz a stála tam policejní dodávka vedle,říkám šak co hulil sem naposled 17h z5 tak sem to nějak neřešil...převzal sem balík,nasedl do auta a jak sem odjížděl tak už startovaly a šli po mě...po 300m už mě braly xD a jak na svinu to byl fízl co mě dával tyden predtim lizat a bylo to negativní,tak ted vzal ten starší testr a bylo to vpi...stejně sem mel asi jen smůlu...byli tam 3 fízli a 2 mě rikali ze to ten velitel zbytecne hroti,že to bylo na hranici na tom testru jak kdyby,proste jen tenká linka...ze kdyby to bylo na nich tak me nechaji nebo daji jen flastr,jenze pan velitel byl nejaka zamindrakovaná piz*** který chtěl abych dojezdil no...

Old Post 04-03-2014 v 11:20 AM
miravlak je offline   Profil uživatele miravlak   Find more posts by miravlak   Foto galerie člena miravlak   Click here to Send miravlak a Private Message   Add miravlak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miravlak
Stálý Člen

Karma uživatele miravlak - 55% PěstitelskáKarma uživatele miravlak - 55% PěstitelskáKarma uživatele miravlak - 55% PěstitelskáKarma uživatele miravlak - 55% Pěstitelská

Registrován: Apr 2011
Příspěvků: 359  

Příspěvek č. 14

tak dneska mě došel 4tý dopis,konečně už vím hodnoty ... 4,3 ng/ml a 25.tého mam dojit na mestský urad tak uvidime xD

Old Post 10-03-2014 v 09:58 AM
miravlak je offline   Profil uživatele miravlak   Find more posts by miravlak   Foto galerie člena miravlak   Click here to Send miravlak a Private Message   Add miravlak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Whiskey_777
Stálý Člen

Karma uživatele Whiskey_777 - 32% Pěstitelská

Registrován: Apr 2004
Příspěvků: 212 

Příspěvek č. 15

Miro, miro ty ulicniku jeden kdybys nebyl liny a vzal si radsi kolo....
Jinak ja se vubec nedivim na hodoninsku prumerne tydne prijde o ridicak tak 5 lidi za pozitivni test na drogy....

Old Post 10-03-2014 v 10:22 AM
Whiskey_777 je offline   Profil uživatele Whiskey_777   Find more posts by Whiskey_777   Foto galerie člena Whiskey_777   Click here to Send Whiskey_777 a Private Message   Add Whiskey_777 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kewin
Stálý Člen

Karma uživatele kewin - 44% Pěstitelská

Registrován: Apr 2011
Příspěvků: 53  

Příspěvek č. 16

citace:
Původní příspěvek od miravlak
tak dneska mě došel 4tý dopis,konečně už vím hodnoty ... 4,3 ng/ml a 25.tého mam dojit na mestský urad tak uvidime xD


Zdravím Tě,

sleduji tady Tvůj případ a jsem zvědavý, jak Ti to nakonec dopadne.

Chtěl bych se Tě zeptat, ale nemusíš odpovídat, jestli nechceš. Když Ti zjistili 4,3 ng/ml v krvi po nějakých 17-ti hodinách od posledního jointu (nevím, jestli jsi spal), jestli jsi občasný nebo častější hulič, případně jestli preferuješ silnější nebo slabší modely?

Já jsem kvůli řidičáku dost omezil hulení, dříve jsem hulil denně, samozřejmě když jsem neřídil, a teď už asi kolem jednoho roku si zahulím párkrát do měsíce, třeba pátek a sobota když vím, že budu řídit třeba v pondělí, někdy ani to ne.

I tak je u mě asi určitě riziko, že budu nad "normu" THC v krvi. Zkusím pohledat, jestli se dá zjistit THC v krvi i jinou metodou, než přes PČR a tahanici o řidičák. Rozuměj, zaplatit si test v laboratoři například.

Předem díky za odpověď.

P.S. Až půjdeš na úřad, zkus se zeptat, jestli náhodou nemůže ten výsledek být chybný a jestli je nějak kontrolován. Pokud už to není napsáno v dopise.

Hodně štěstí!

Old Post 10-03-2014 v 10:28 AM
kewin je offline   Profil uživatele kewin   Find more posts by kewin   Foto galerie člena kewin   Click here to Send kewin a Private Message   Add kewin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.2422200 seconds with 25 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív