Shaker
Nový Člen
|
Pěstovaní samokvětů-autoflowering--out/in--květníky/půda(zem) |
Příspěvek č. 1 |
Caute lidi.
Jelikož se těmto rostlinkam již pár let věnuji, dovolil jsem si založit toto téma, které by tu posloužilo všem, co jej budou číst a budou chtít čerpat info.
Mám zkušenost, že co se týče květináčů tak ihned ze startu co největší, at se vyhneme pozdějšímu přesazování a tím i stresování kytky, popř. pozastavení růstu.
Jsou to kytičky, které můžeme sklízet i několikrát do roka i při outu, vše záleží jen na growerovi a druhu rostlinky, některé jsou za 2 jiné za 3 měsíce.
Výsledek jsem měl vždy moc dobrý, pěstoval jsem celou řadu odrůd od různých seedbank. Musím zde zmínit model blue amnesia od ministry of cannabis-moc good, ale i galaxy a mazar od pandora seeds, taky dobré kuřivo a moc pěkné válce :-)
Tyto rostlinky rostou rychle a proto je nejdůležitější prostor, jež jim dáme, samozřejmě i pravidelná zálivka v mládí je rovnako důležitá.
Použil jsem mix hlíny-substrát kupovaný zahradnický x hlína z kukuřice x kompost a výsledek bomba, mohu doporučit sadbu přímo do kompostu, získáte tak mohutnou kytku, která bude mít tlustý stonek a bude velká anebo si prostě do květníku dát jen kompost.
Můj další fígl spočíval v tom, že jsem jich měl tolik, že jsem musel pořešit malé květníky 3l a 5 l a ty jsou na h....to víme všichni, tak jsem si je trochu vytunil a to tím způs. že jsem přořezal dno nožem a nechal ho držet jen asi na 1cm velkém kousku,když měli kýtí asi 2 týdny, tak jsem opatrně dno odtrhl a měl jsem uni květináč, který jsem pak zasadil do větší nádoby na zahradě a do hlíny-země venku a krásně se mi rozjeli toto přesazení je jediné které preferuju s tímto druhem ganjy, mám s ním vážně dobré zkušenosti a mohu jej doporučit, napisal bych toho víc ale žena me uhání musím končit.
|