Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nechápu to ale prostě mi nic nevyroste.Dostal sem řízek Maple leafu a vubec mi nechce růst i když jsem ho přesadil do většího květináče(průměr asi 15-20cm).Taky mam v malym květináči semínka který sem nechal vyklíčit.Klíčení proběhlo v pohodě tak sem je dal do hlíny a zalejval tak ob den.Když sem se tam dneska kouk všechny semínka měli ty klíčky úplně mrtvý!!TAK CO DĚLÁM BLBĚ?!?!Už fakt nevim...PLEASE HELP!!!
Ja si taky na zacatku myslel ze sem nakej prokletej(nebo uplne neschopnej:mutant ale nejspis to bude v seminkach mel sem uplny šity takze obstarej nejaky co mozna nejkvalitnejsi a uvidis co ti z toho poroste hodne stesti
Dik moc!Mam jí na balkóně a hlínu mam na balkónový květiny a přidal sem tam ještě trochu tý pokojový.Možná by se nějaký semena šikly.Ale teď sem se na tu Indicu šel mrknout a čoveče nic moc-je taková splihlá-tak sem jí trochu víc zalil(žádný bahno)a vobčas na ní stříkám tim rozprašovačem ale nevim nevim a bojim bojim...
Ja to delam tak vezmu semana kolecko hliny se zahrady zajedu do pole vykopu diru nasipu hlinu rozhazim seminka a zaleju obcas vypleju ale jinak zadna pece a kyti sou ted 100