Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
mam taký problém. Mám pár mladých rastliniek, ktorým sa veľmi vytiahli stonky do výšky. Chcela by som sa opýtať, že ak to zasypem o 3-4 cm, či sa nemôže stať, že to odhnije pod zemou,alebo či to nemôže trebárs splesnieť,alebo nejak inak ublížiť ďalšiemu rastu. Za odpoveď vopred dík
Původní příspěvek od Lazy Ahoj,
mam taký problém. Mám pár mladých rastliniek, ktorým sa veľmi vytiahli stonky do výšky. Chcela by som sa opýtať, že ak to zasypem o 3-4 cm, či sa nemôže stať, že to odhnije pod zemou,alebo či to nemôže trebárs splesnieť,alebo nejak inak ublížiť ďalšiemu rastu. Za odpoveď vopred dík
Cau, v pohode to zasyp az po ten par "nepravych" listov (cotyledon). Zo stonky ti vyrazia nove korienky.
Zdravím mam podobnu otázku netyka sa to síce trávy (mam konvenčnú záhradku viz. Odkaz ) ale ked zasypem trebars tych 15 cm stonky (samozrejme bez lístia) znamenalo by to že tym vyrazne posilnim korenovy system? za odpoved dík
Jednou jsem se ptal, proč se na stonku při pěstu tvoří takové bílé tečky. Odpověď byla, že to sou zárodky nových kořenů, takže když ji zahrabeš po první patro, tak vše pod půdou by teoreticky mělo zakořenit. Kořenovou soustavu tím posílíš určitě.