Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau hele nejspiš velmi STUPIDní dotaz, kolik zálivky nalít do 6,5L květníku. Zatím liju cca 0.6L, myslíte že stačí? Ráno zaleju a druhy den je to proschlé do hloubky cca 6cm, mohu hnojit ,, Po, St, Pá" a postřik Vita Race Ut, Ct, sobota nedele proplach vodou s enzymi?
Jde mi čistě jen o váš názor, který jste získaly během našeho koníčka a popravdě taky jestli není mé zalívání 2xtydne výživou málo, Ec jsem boužel neměřil, ale už teď vím že ho v páatek koupím
Všem díky za informace a čas.
Omlouvám se za OFF-TOPIC
B.
Nejlepší je květník "prolejt" - tj. nalít tolik vody, aby něco i vyteklo ven. Jen tak zajistíš, že se hnojivo dostane i k nejspodnějším kořenům A znova, když substrát (takřka) vyschne. Frekvence by tedy měla záviset na rychlosti vysychání. Toť má rada.
Samozřejmě kytky pijou různé množství vody v během svých vegetačních fází..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Já jsem se právě chtěl zdržet nějaké konkrétní rady, protože záleží na savosti substrátu. Takže se nedá říct, že 1,5 litru do 6.5 l květníku (v jakých intervalech?) je ideální
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Původní příspěvek od koles Nejlepší je květník "prolejt" - tj. nalít tolik vody, aby něco i vyteklo ven. Jen tak zajistíš, že se hnojivo dostane i k nejspodnějším kořenům A znova, když substrát (takřka) vyschne. Frekvence by tedy měla záviset na rychlosti vysychání. Toť má rada.
Samozřejmě kytky pijou různé množství vody v během svých vegetačních fází..
Vemach: no když nenapíšeš, jakej ten setup vlastně je, tak je to imho zbytečný