Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Growu zdar , po neuspešnom aprilovom/duben sadeni out noname semien som nakoniec obiednal Outdoor autoflower mix od Fair seeds (1x Auto somango, 2x Cream caramel,2x Sweet dwarf)...
Sadil som 31.7 1xdwarfa a 1xcaramel do kvetinača , a ostatne do zeme....
Somango som daroval kamoške.
Kličivosť 2/4 zo zeme vyšla len jedna a bola od začiatku menšia (3cm a rastla pomaly ) nedarilo sa jej tak som ju presadil do kvetinača kde už bola 10 cm kraska...
Prvá krasne kvitne v plnom prude a druha ešte dobieha čo zameškala pri presadeni.
Problem je v tom že sa bojim že mi rastlinky nedojdu do konca alebo ich chyti plesen.
Počasie nieje nič extra cez den okolo 20-24( ked neprši a je pekne slnečno) a v noci je tu okolo 14 stupnov ale počasie sa stale zhoršuje... Neskor pridam fotky
14.9 - > 46 den od zasadenia , sem tam už začinaju blizny jemne chytať hnedu farbu, počasie je totalne na hovno ale snad to holka stihne v pohodode do konca a nechyti plesen
19.9 - > 51 den , za 5 dni čo som nebol pozrieť sa kytka kompletne zafarbila na fialovo asi nejaky fialovy phenotyp, vonia nadherne ovoce exoticky , a je hrozne lepkava ) o 3 dni ju pojdem seknuť
Zdravím butan234!
Máš to tady zapadlý,nejenom že nejde přidat fotka ,ale ani ti nejde dát karmu.
Být tebou, tak si otevřu nové téma tady: http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=26
Tam můžeš přidat až 5 fotek najednou.
Pěstu zdar!