Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím záhradníčky a záhradníkov.
V chladničke som našiel regulérne semená White Russian od Serious Seeds. Ležali tam cca 6-7 rokov tak im skúsim vdýchnuť život.
Ako naznačuje popis celý pest prebehne pri periode 12/12.
K WR prihodím aj La Niňa F2 od miestneho člena. Nepojdem na výnos ale chcem si narobiť nejaké semená WR a cross WRxLN.
Setup
Box: DS60
Predradník: LUMATEK 250W
Svetlo: MH+HPS 250W
Odťah: TT125
Tienidlo: Waveflector malý
Príťah: pasív
Kvetináče: 3,5l
Hnojky Plagron-root,grow,bloom a greensensation
Posádka: 6x WR a 3x La Niňa.
takto vyzerá štart. Z WR vzišlo len 5ks zo 6ks celkom slušný výsledok na 6 ročné semená.
8 deň od vyklíčenia
Zatiaľ nie je čo fotiť ale aspoň pre poriadok a info.
Dnes dostali slečny ku koreňáku aj polovičnú dávku hnojiva na rast. Slečny sa trochu vytiahli a majú tenkú stonku.
Počkám ešte cca 2-3 dni pokým hlina úplne sadne a dosypem po okraj kvetináčov.
23 deň. Stále Plagron Grow. Plagron roots som dal teraz posledný krát.
Slečny sa v posledných dňoch celkom rozbehli. Vyzerá to že prepli. MH výbojku im nechám až dovtedy, pokým sa neukáže pohlavie všetkých rastlín.
25 deń kvetu. po kontrole pohlavia ma skoro drblo. Zo šiestich WR je 5 samcov. Z troch La Niňa sú dvaja samci. Suma sumárum ,z deviatich rastlín sedem samcov. Tak som aspoń vybral najkrajšieho a najrýchlejšieho samca z WR ktorého nechám na opelenie samíc.
Neviem či to bude tou periodou 12/12. To zistím až na ďalšie kolo ktoré pojdem z WR F2 a tiež budú na 12/12 od začiatku po koniec.
Zdar. hodím sem malý update a takú malú zmenu. Pôvodne som si chcel narobiť semená WR f2 a cros WR x La Niňa. Po prečítaní vlákna od dlouhána o feminizácii som sa rozhdol že to skúsim aj ja. Samca som z boxu vyhodil a aplikoval koloidné striebro na WR. Takže ak sa podarí že sa WR prehodí na samca tak s tým opelím LA Niňu. Tak držte palce FEMINIZÁCIA sa rozbieha.
Zdar. zatial nebolo čo fotiť. Dva týždne som postrekoval WR koloidným striebrom. cca po 2-3týždňoch sa začali objavovať samčie kvety. V pondelok hodím foto.