Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zakládám tenhle trejd trochu z hecu, tak uvidím, jak se mi bude dařit
Takže pár informací k mému dalšímu konání:
Nejprve setup v čem a pod čím budou moje kočky
Prostor: vestavěná skříň s prostorem pro kytky 1,25x1,22x2,5m
Stínítko: a-wing
Světlo: digistar gavita 300-660w s regulací a výbojka plantastar osram 600w
Ventilace: odtah silent 430m3/h + 2x ofuk
Květníky a medium: 6,5l květníky + hydroton
Hnojivo: jungle in da box
Ebb&flow:
Plastová vana vyrobená na míru 1,1x1,1x0,2m (v ní je 25ks 6,5květníků), která má dva přepady a jedno napouštění, rezervoár je vyrobený z chemického tanku 1000litrů, zkrácený na 400litrů
14.08. jsem si přivezl od místního člena 35ks ICE, z kterých vyberu 19ks těch nej
18.08. jsem si přivezl dalších 10ks White Rhino, z těchto vyberu 6kousků
Všechny jsem zasadil do velkých rw kostek (ec 1.0, ph 5.8) a dal pod zářivky - 36w
22.08. jsem dal všechny kousky do hlavního prostoru a pustil jim 300w
25.08. byly všechny krásně prokořeněný, takže byl čas vybrat ty nejhezčí - 19ks ICE a 6ks WR, těhlech 25 slečen jsem dal do 6,5litrových květníků s hydrotonem - pro holky je to 1. den 18/6
Přikládám tři fotky:
1. fotka - 2. den pod zářivkama
2. fotka - 1. den pod 300w
3. fotka - 1. den 18/6
Naposledy upravil hostitel333 25-08-2013 v 20:28 PM
joo... tohle mě zase na chvíli zabaví, díky hostíku budu sledovat a moc příspěvků a poznámek asi nečekej, protože tohle bude zase na jedničku jinak jak je máš vysoký a jak by se ti to mělo vytáhnout ? já přepl větší klony kushe a 9 den maj skoro 4O cm ať se TI daří
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
Přepínám!!! 12. dní růstu, dnešek 1. den 12/12 - ať už se holky chlupatěj!!!
Zatím vše bez větších problémů, takže přikládám jen fotky z 1. dne květu.
Positivevibes ty vole, jestli si to zakřiknul, tak uvidíš , jinak dnes maj 20-30cm...teď budou dostávat lekce ohýbání a rovnání do stejné výšky, ať i kraje jsou macatý a vytáhnutí? já se už ani těch matkářů neptám, moc nemaj zkušeností s hydrem, takže uvidíme, ale snad max cca 100cm
Je to divný, ale holky rostou jako z vody , nyní hodnoty roztoky jsou cca: ec 1.4 a ph 5.8
Holky nejen plní krásně prostor, ale ženou si to i do výšky...momentálně k dnešnímu dni mají 35-40cm
Jak jsem už psal v předchozím příspěvku, tak začíná lekce ohýbání pomocí kolínek...zatím jich je 15ks na kytkách, suprová věc, ale musej se hlídat, aby nezbrzdily růst holek
Přikládám dvě fotky - celek a pěkně z boku, ať vidíte proporce
Tak zase nějaký ten den utekl, neodolám a přináším další dvě fotky...tentokrát se chci s vámi podělit, jak jsem umístil opěrnou síť - rám a nohy sítě jsou z pvc trubek a síť je vlastnoručně vypletená drátkama
Jinak kytky maj už cca 50cm, z vesele si to ženou za sluníčkem...dnes proběhne dolití cca 100-150litrů vody a namíchání roztoku, ještě stále nechávám růstový poměr
Fotky za tmy, holky se začínají krásně obalovat - foceno mezi 15tým a 16tým dnem 12/12
Nyní mají holky cca 60-70cm...pomalu začínají prorůstat sítí, snad se ještě tak o cca 25cm vytáhnou
Jinak stále v rezervoáru je růstový roztok, při dalším dolévání cca 100-150litrů už budu hnojky lít v poměru na květ, v tuhle chvíli roztok má hodnoty cca ec 1.5 a ph 5.7
Ještě mě teď určitě čeká prostřihávání spodků, příště dovalím nějaký fotky, ať vidíte jaká to je džungle
Spodky komplet oholený, nyní si jen budu užívat, jak holky kynou...zatím klasicky ICE jsou celkem o ničem, ale White Rhino se celkem baculatí (na fotkách vpředu vlevo)
Foceno za tmy, aby něco bylo vidět, jinak až se jim dnes rozsvítí, tak to bude pro holky 27.den květu
V rezervoáru je roztok s poměrem hnojiv na květ - hodnoty ec 1.7 a ph 5.8
Zdárec všem co čekají na další aktualizaci a tě pic i těm, co si až teď teprve všimli, že jedu další koloseum
Dnes přináším pár fotek, na kterých je vidět, že většina holek je ICE a zbytek White Rhino, opravdu to je krásně poznat.
ICE je určitě vyšší a struktura začínajících palic je řidší, spíše se stále obaluje a začíná pomalu tvořit velkou palici (raketu)
White Rhino je svým menším vzrůstem hned poznat, ale za to palice jsou už krásně plný, myslím si, že to bude slušný kámen, necháme se překvapit
Jinak klasicky foceno za tmy, holky dnes čeká 33. den 12/12
Hodnoty roztoky jsou k dnešku: ec 1.9 a ph 5.8...cca žádný sraní, je to plevel
Fotky:
1. fotka - celek zezhora
2. fotka - ICE
3. fotka - White Rhino
4. fotka - roh boxu kde si libuje menšina - White Rhino
5. fotka - pohled do boxu očima na rakeťáky
Brzy se zase ozvu s další várkou fotek, konečně to začíná být zajímavý, díky za sledovanost a karmy
Naposledy upravil hostitel333 09-10-2013 v 11:36 AM
Jasné že sleduje, máš to pěkný čeeče.. Já jsem hlavně zvědavej na White Rhino pze jsem si sehnal stejný řezy a dokonce i od stejného matkáře.. Posílám karmičku..
Musím se s vámi podělit zase o pár fotek, čím dál více je vidět rozdíl ve stavbě květu, musím sám za sebe říct, že jsem opravdu z White Rhina unešený, nyní je
43. den 12/12 a všechny pálky jsou jak kámen, jen jednu starost mám a to že doba seknutí je určitě jiná než ICE, prostor na sušení mám jen ten kde holky rostou, takže seknutí musí proběhnout všech kytek...no nějak se s tím poperu
ALCAPONE: Jasné že sleduje, máš to pěkný čeeče.. Já jsem hlavně zvědavej na White Rhino pze jsem si sehnal stejný řezy a dokonce i od stejného matkáře.. Posílám karmičku..// Díky moc chlape, těším se, až založíš trejd a porovnáme
Jinak dnes dolito cca 120litrů, hodnoty upraveny na cca ec 2.1 a ph 5.8
1. fotka - White Rhino
2. fotka - ICE
3. fotka - focený u sebe obě krásky
4. fotka - celek
Dnes jsem snižoval ec dolitím pouze vody, tak hodnoty jsou nyní cca 1.6 a 5.8, jinak co dodat? Myslím, že favorit je zatím jasnej, ale uvidí se, ICE má ještě ty svoje dny před sebou
Den kosy bych viděl cca 65-70, no jsem na to zvědavej
Přináším pár fotek, omluvte zase kvalitu za světla, díky moc všem za karmy a komenty!!!