Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím místní osazenstvo, rád bych se s vámi podělil o moje malé potěšení
Genetika - klony od místního člena |8| - tímto děkuji
- Frisian dew 2x
- Pamir gold 2x
- Passion 2x
Místo - opět v lese v houští
Substrát - zahradnický B + perlit + granulovaný konsko/kravský hnůj
- hnoje jsem dal větší dávku takže myslím že o živiny by nouze být neměla
- 3 kyti jsou v kýblech a 3 v pytlech
Řezy byly zasazeny 14.6.. od začátku jsem zaštipoval jak to šlo.. na růst jsem hnojil celkem 3x..
Ze začátku jsem měl problém s mravenci, kteří se usídlili v kýblech a pytlech a myslím že ještě ted nějaké osidlují x) ale nezdá se že by nějak kyti poškozovaly...
zdravím, tak jsem byl dnes navštívit lesní zahrádku a spokojenost - všechny holky už pěkně kvetou x) za 5dní příjemně zhoustly a zkrásněly dostaly první dávku hnojiva na květ, dal jsem cca 1ml/l, časem zvýším.
Foto1-PG--nejvíce nakvetlý
Foto2-PG--od zdola mu celkem žloutnou listy ale už dřív je měl nažloutlý, tedka ale víc.myslel jsem že to spraví hnojka na růst co jsem dával ale bez změny.budu doufat že to nebude horší.
Foto3-Passion
zdravím groweři, tak jsem se dnes vydal do lesa něco nafotit a taky pohnojit. dvě kytky pod tíhou palic lehly na zem, tak jsem vyvázal a podepřel co šlo. počasí je bídný tak jen doufam že nebudou zatím problémy s plísní..jinak pálky bobtnaji pěkně , myslím že tak za 2-3 týdny budu moci začít sklízet první kytky