Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
presel jsem z hliny na NFT a dost s tim bojuji. Roztok ma kolem 24-25°C a uz se mi stalo ze se voda zakalila a na hladine roztoku jsou velke bubliny. Jak kdyz mate bublinkovou lazen.
pH snizim z 6,4 na 5,1 a behem par hodin je to na 6,4 az 6,8. Roztok je zjevne uz spatny je tomu tak? EC je stabilni.
Tak si tam dej filtr , nasyp tam trochu subculture pridej vzduchovaci kamen , filtr a vzduch at jedou porad , tepota do 24stupnu je oka , vic uz je spatny .
Jo na peroxid se vyprdni a Hesi je oka ..
Tak jsem zjistil ze to zakaleni a pak i kvaseni vody zpusobila kyselina citronova. Nemel jsem zrovna po ruce kyselinu dusicnou tak jsem musel sahnout po tomto.
Poridil jsem si ten fitrl co jsi mi doporucil Hlavo a chtel bych se te zeptat na nekolik otazek. Biomax je potrebny nebo jsi ho tam taky dal? Nikde neni o nem zminka v manualu. Pak se pise ze uhlikovy filtr se ma menit jednou za dva tydny, to taky dodrzujes?
Roztok se bohuzel zakalil ale drzi se to na dobre ceste, filtr tomu dost pomaha. Problem je ale ve slizu, ktery nesmrdi. Zitra frcim pro vice bublinek ale asi to bude chtit i H2O2 jinak opravdu nevim jak se toho zbavit.
Původní příspěvek od Stroupek Tak jsem zjistil ze to zakaleni a pak i kvaseni vody zpusobila kyselina citronova. Nemel jsem zrovna po ruce kyselinu dusicnou tak jsem musel sahnout po tomto.
Poridil jsem si ten fitrl co jsi mi doporucil Hlavo a chtel bych se te zeptat na nekolik otazek. Biomax je potrebny nebo jsi ho tam taky dal? Nikde neni o nem zminka v manualu. Pak se pise ze uhlikovy filtr se ma menit jednou za dva tydny, to taky dodrzujes?
Jo pytlik roztrhni a vysyp do ty modry mrizky , uhlikovej filtr po growu necham vyschnout a vyluxuju , zatim to stacilo .
citace:
Původní příspěvek od Stroupek Roztok se bohuzel zakalil ale drzi se to na dobre ceste, filtr tomu dost pomaha. Problem je ale ve slizu, ktery nesmrdi. Zitra frcim pro vice bublinek ale asi to bude chtit i H2O2 jinak opravdu nevim jak se toho zbavit.
No tak tam tu kyselinu citronovou nelej ne ? Na peroxid se vyprdni to je dalsi kyselina co tam chces cpat , roztok by nemal bejt pres 25stupnů .