Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » Roztok
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Stroupek
Nový Člen

Karma uživatele Stroupek - 10% Pěstitelská

Roztok Příspěvek č. 1

Zdravim,

presel jsem z hliny na NFT a dost s tim bojuji. Roztok ma kolem 24-25°C a uz se mi stalo ze se voda zakalila a na hladine roztoku jsou velke bubliny. Jak kdyz mate bublinkovou lazen.

pH snizim z 6,4 na 5,1 a behem par hodin je to na 6,4 az 6,8. Roztok je zjevne uz spatny je tomu tak? EC je stabilni.

Old Post 17-08-2013 v 15:39 PM
Stroupek je offline   Profil uživatele Stroupek   Find more posts by Stroupek   Foto galerie člena Stroupek   Click here to Send Stroupek a Private Message   Add Stroupek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_SOT_
Stálý Člen

Karma uživatele _SOT_ - 83% PěstitelskáKarma uživatele _SOT_ - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Zkus udelat proplach Ph 5,5-5-8 + nejakej enzym,vycistit nadrz a namichat novy roztok ...

Old Post 17-08-2013 v 15:51 PM
_SOT_ je offline   Profil uživatele _SOT_   Find more posts by _SOT_   Foto galerie člena _SOT_   Click here to Send _SOT_ a Private Message   Add _SOT_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Jo a co tam leješ za hnojky ?

Old Post 17-08-2013 v 16:23 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stroupek
Nový Člen

Příspěvek č. 4

Provedl jsem proplach, vycistil jsem nadrz a dal jenom cistou upravenou vodu na ph 5,5 tak jsem zvedav.

Hlava > Pouzivam Hesi Hydro růst

Nemel bych pridat do zalivky i trochu H2O2?

Old Post 17-08-2013 v 18:51 PM
Stroupek je offline   Profil uživatele Stroupek   Find more posts by Stroupek   Foto galerie člena Stroupek   Click here to Send Stroupek a Private Message   Add Stroupek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 5

Tak si tam dej filtr , nasyp tam trochu subculture pridej vzduchovaci kamen , filtr a vzduch at jedou porad , tepota do 24stupnu je oka , vic uz je spatny .
Jo na peroxid se vyprdni a Hesi je oka ..

Mam NFT 100L a tento filtr, http://www.exo-eko.cz/Akvarijni-fil...uval-U3-vnitrni , nasypu do roztoku na zacatku subculture http://www.e-growshopnj.cz/e-growsh...-SubCulture-10g a celej grow nemam zadnej problem , cau Hlava

Old Post 17-08-2013 v 19:16 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stroupek
Nový Člen

Příspěvek č. 6

Tak jsem zjistil ze to zakaleni a pak i kvaseni vody zpusobila kyselina citronova. Nemel jsem zrovna po ruce kyselinu dusicnou tak jsem musel sahnout po tomto.

Poridil jsem si ten fitrl co jsi mi doporucil Hlavo a chtel bych se te zeptat na nekolik otazek. Biomax je potrebny nebo jsi ho tam taky dal? Nikde neni o nem zminka v manualu. Pak se pise ze uhlikovy filtr se ma menit jednou za dva tydny, to taky dodrzujes?

Old Post 21-08-2013 v 14:25 PM
LEMONhaze
Stálý Člen

Karma uživatele LEMONhaze - 88% PěstitelskáKarma uživatele LEMONhaze - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

nevim jak je to s hnojkamy od Hesi ale u Junglu je psano ze nemas pridavat h2o2 pac bys zabil nejaky bakterie co jsou priznivy pro holky )

Old Post 21-08-2013 v 23:04 PM
LEMONhaze je offline   Profil uživatele LEMONhaze   Find more posts by LEMONhaze   Foto galerie člena LEMONhaze   Click here to Send LEMONhaze a Private Message   Add LEMONhaze to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stroupek
Nový Člen

Příspěvek č. 8

Roztok se bohuzel zakalil ale drzi se to na dobre ceste, filtr tomu dost pomaha. Problem je ale ve slizu, ktery nesmrdi. Zitra frcim pro vice bublinek ale asi to bude chtit i H2O2 jinak opravdu nevim jak se toho zbavit.

Old Post 21-08-2013 v 23:50 PM
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od Stroupek
Tak jsem zjistil ze to zakaleni a pak i kvaseni vody zpusobila kyselina citronova. Nemel jsem zrovna po ruce kyselinu dusicnou tak jsem musel sahnout po tomto.

Poridil jsem si ten fitrl co jsi mi doporucil Hlavo a chtel bych se te zeptat na nekolik otazek. Biomax je potrebny nebo jsi ho tam taky dal? Nikde neni o nem zminka v manualu. Pak se pise ze uhlikovy filtr se ma menit jednou za dva tydny, to taky dodrzujes?

Jo pytlik roztrhni a vysyp do ty modry mrizky , uhlikovej filtr po growu necham vyschnout a vyluxuju , zatim to stacilo .

citace:
Původní příspěvek od Stroupek
Roztok se bohuzel zakalil ale drzi se to na dobre ceste, filtr tomu dost pomaha. Problem je ale ve slizu, ktery nesmrdi. Zitra frcim pro vice bublinek ale asi to bude chtit i H2O2 jinak opravdu nevim jak se toho zbavit.

No tak tam tu kyselinu citronovou nelej ne ? Na peroxid se vyprdni to je dalsi kyselina co tam chces cpat , roztok by nemal bejt pres 25stupnů .

Sliz se vzdycky dela z kys. citronovy . http://grower.cz/forum/showthread....7409#post207409

Old Post 22-08-2013 v 04:45 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:22 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás