Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jedu ještě zatemňovačku od každýho phena kousek + můj mazar, to bych chtěl natáhnout nějak na 55 dní. dneska dovezu foťák, tak snad zítra bych na to moh už založit nový téma v outdoor galerii se zbytkem outu. už teď to vypadá pěkně
Výnosovka to určitě není ale jsou to opravdu pěkný paličky lesknou se jak diamanty a stav po kouření je dost high, jel sem tohle g13 od kaktuse v hlíně x kokos pul na pul 2x16 pod 2x600W a výnos byl kolem 550 z obou takze nic moc byl sem smutný ale kouření všichni vychvalovali..
je možný, že to bylo čtvrtý pheno, co jsem zrušil. něco se s tím stalo a dělá to takový drobounký paličky, už mě na to upozorňovali a matku jsem už nechal venku nakvíst. ty zbylý 3 phena dávaj rozhodně víc i když to výnosář není. hodím dneska nakvetlou matku do outdoor galerky, třeba to poznáte