Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,tak jsem tu se svým druhým počinem.. První kolo bylo slušný a tohle bude doufám ještě minimálně o 50 procent lepší.. Zatím vše šlape jak po másle a mám z toho radost..
Teď něco k systému:
Stan - DarkStreet II 120 x 120 x 180cm
Stínítko - TopSpin II XL
Výbojka - 400w-růst,600w-květ
Hnoje - Komplet od Atami
Pěstební medium - Gold Label Mix 50/50 Coco/Švédská rašelina
2x Zavlažovací systém AtamiWilma 8-->11L
Teplota - den29°C,noc25°C
Vlhkost - 65-75%den,noc
PH - 5,9-6,1
Řezy vlastní selekce ze semen regular od Dutch Passion-Orange Bud,White Widow
A ještě mě napadla jedna otázka jaký je nejlepší cyklus zalévání?? Zatím mám zapnutý zavlažovaní jednou denně těsně před rozsvícením na deset minut?? Může to tak být??
Zdar tě,tak zatial to je opět jízda králů a mám z toho velkou radost,oproti prvnímu kolu jsou kyti mohutnější,zdravější no prostě celkově hezčí,přikládám to větším květináčům , systému AtamiWilma a určitě i Top Spinu, se kterým zatím netočím , ale vše přijde.. Jediný z čeho mám hrášky jesi kyti ukočíruju výškově..
A tady nějaké foto,jenom pro srovnání 1,foto z 9.8. 2013 2,foto z 12.8. 2013
Jdu se zabít,3 dny jsem nebyl doma a včera kouknu do stanu a šok jako kráááva,koukalo tam na mě 7 samců.. Ty voe já jsem nasranej na celej svět a hlavně sám na sebe a na mého kamaráda pze jsme dvě vykouřla a asi jsem řezaly 2 samce.. A to jsem si myslel,že to bude bezstarostná jízda,ale neházím flintu do žita a kyti jsem roztahal nalámal a zkusím opět vyplnit celý prostor.. Ty kráso vypadalo to na velkou gramáž,ale takhle koumu že koupím slabší světlo (400w) když mám ten přepínatelný předřadník a dojedu to jen tak symbolicky,nebo nevím,co myslíte vy??
Původní příspěvek od ALCAPONE Ty kráso vypadalo to na velkou gramáž,ale takhle koumu že koupím slabší světlo (400w) když mám ten přepínatelný předřadník a dojedu to jen tak symbolicky,nebo nevím,co myslíte vy??
Jestli máš přepínatelnej předřadník, tak tam nech normálně tu 600W výbojku a prostě přepni předřadník na 400W, výsledek bude stejnej a nevyhodíš zbytečně peníze za další výbojku.