Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych říct jednu věc: Doprdele, trhejte si svoje samce! A pokud už mocí mermo budete chtít dopěstovat hermouše, tak mu důkladně trhejte koule než prasknou. Když tady vidím fotky dokumentující prasknutí samce, tak se mi otevírá kudla v kapse.
Zase jsem našel na kytkách tvořící se semena. Opět! A znovu. Jako každý rok. Nic hrozného, ne víc než 2 semenná lůžka na kytce, ale i tak to tam nechci. Podotýkám, že ani po podrobném zkoumání jsem na svých kytkách nenašel ani stopu hermafroditismu.
Většina z vás se určitě naučila používat antikoncepci, tak se sakra naučte i tohle.
Tak tak. Ataky lány techniky, který masivně prcaj políčka v okolí každý rok. Hehe
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Na opravdu volně rostoucí konopí jsem tady už dlouho nenarazil. Zdejší klima a zdejší jílovitá půda tomu nepřeje. Občas narazím na nějaká políčka, ale ta jsou vždy opečovávaná. A technické konopí se tady opravdu nikde v širém okolí nepěstuje - a to mi věřte, z titulu své profese to tady mám projeté křížem krážem.
U nás ganja volně roste u jednoho sloupu el. vedení Větší problém je ten, že na vesnici ji pěstuje každej důchodce ,, na mastičky ,, a domnívají se že semínka jsou to dobrý.. a poradit si kolikrát taky nenechaj takže co s tím? Přípravky proti hmyzákům nebo skleník jinak to asi nevidím.