Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim
Rozhodl jsem se ze si necham poradit zde..a tak zacinam poprve s pasivnim aero systemem od amazon 16..Jsme na startu tak nejake info pro orientaci
DR 100x100x200
Ufo nevim jaky je tam odtah..+pachac..
2x pokojovy klipsovy ventilator
Predradnik Gavita 600W + lampa
Stinidlo Hobby..
Amazon system 16 rostlin + dokoupeny vlasni cerpadlo (Maxi Jet)
Osazensto 18 x G13 Skunk X Mr. Nice od zdejsiho clena dekuji!
Hnojky Jungle.Starter kit
Meraky EC metr Cybertech
PH -----//------------
Teplovlhkomer
Nejaky fota zitra..
A hned mam otazku jaky mam tam nastavit casovani spinani a zapinani toho cerpadla..
Dekuji za rady a pripominky
První grow, aero v létě... no nevím... pamatuj ze teplota roztoku muze byt max. 24 stupňů. A ta se v malém množství vody, v černé nádobě a hlavně při 30 stupních ve stínu, ne tak pod lampou....těžko udrzuje
Tak koupil jsem trisky od gardeny 10cm-40 rozprasovaci..misto puvodnich..
cerpadlo sem teda nechal bezet....Jo a na rust budu svitit 400w Philips son-t PIA rust/kvet
Kamarad mi nastavil ec na 1.0-ph 5.8 cekam na meraky..
spekulant: nemam na jiny..
NORM:Jsem v prizemi v rodinym baracku,nemam tady vedra..tak dnes to rozsvim
3 den. 18/6 Gavita 600w ztlumena na 300w
Kořínky jedou..udrzuji 45% vlhkost..coz je malo..ale pujcim si od kamosa druhou zvlhkovacku,snad mi pomuze..
tady nejaky fotecky korinku..
Jedu taky aero a tu vlhkost také nemám idealní,ale kytkám to nějak nevadí.Hlavně si ohlídej Ph a Ec a teplotu roztoku tak kolem 20 až 25°C. Ta teplota dělá hodně.
Tak ti držím palce aby se ti dařilo.
Původní příspěvek od vstane Jedu taky aero a tu vlhkost také nemám idealní,ale kytkám to nějak nevadí.Hlavně si ohlídej Ph a Ec a teplotu roztoku tak kolem 20 až 25°C. Ta teplota dělá hodně.
Tak ti držím palce aby se ti dařilo.
20-25 je celkem dost rozsah, 21-24 je idealnejsi, 24 by nemela prekrocit , každopádně si nachystej 1.5 L PETky s vodou do mrazaku
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
čau zatím holky jedou krásně snad to tak bude i nadále jen bych už být tebou přepnul protože holky po přepnuí jedou jak blbé hlavně když si uhlídáš teplotu vody a ideal ph v noci do 18 den do 23-24 max at je neuvaříš tak hodně zdaru
4 den 18/6
Dik vsem..
mrazak mam velkej
na prepnuti je celkem brzo..kdyz to mam teprv 3 dny...
vlhkost sem vytahl na 51 pomoci te sve zvlhkovacky a ztlumenim odtahu...teplota se drzi na 27 C
Původní příspěvek od LEMONhaze 4 den 18/6
Dik vsem..
mrazak mam velkej
na prepnuti je celkem brzo..kdyz to mam teprv 3 dny...
vlhkost sem vytahl na 51 pomoci te sve zvlhkovacky a ztlumenim odtahu...teplota se drzi na 27 C
ono to není brzo, dej domu jeste max dva dny a pak přepni protože to poroste další 3 týdny, projdi si tu thready o aeru a uvidis za jak dlouho se prepíná, nebo si vzpomen na moje vdovky, ty sem přepl okamžitě a to mam rohože... jinak K+ zasloužený bych řekl, za chvíli bude na co koukat i nad košíkama
citace:
Původní příspěvek od kUSh .... ideal ph v noci do 18 den do 23-24 max at je neuvaříš tak hodně zdaru
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
Naposledy upravil Positivevibes 29-07-2013 v 12:36 PM
Zdravim tak mame nedeli,venku krasny pocasi tak jsem si rikal ze jim doliju tekutiny a uelam dalsi foto..tak jsem po 5 dnech dolil pouze 8l.vody coz je mali si myslim..ale jsme na rozjezdu..ec 1.1 a ph 5-6 merim papirem..zitra mi prijde merak..jinak na zacatku mi to meril kamos.. vlhkost 71% pridal jsem dva mokry rucniky teplota 21 pres noc,pres den 31
tady mame ty fotecky..uz se pomalicku bude dat na co koukat
Původní příspěvek od LEMONhaze teplota 21 pres noc,pres den 31
tady mame ty fotecky..uz se pomalicku bude dat na co koukat
Zvedni lampu tak vysoko aby bylo max 29°C, a zejtra to přepni a popřehazuj ty kytky tak aby byli ty nejvyssí na kraji a ty dvě v jednom dej co nejblíž té prázné díře
On-line reportáž
Tak kluci dik za rady
Lampu jsem zvedl co nejvys sem mohl...Poprehazovat je nemuzu nedam je Zpatky pres ty korinky..uz sem to zkousel..dnes rano....
tak zitra v 10 maji konec posledniho dne 18/6