Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pic tak po chvilce oddechu jsem rozjel nové kolečko,uvidíme co z toho vznikne
Je tam dost modelu takže to bude sranda kočírovat,ale od toho jsme tu my
Takže něco k tomu,řezy od místního člena,zkouška poprvé tak jsem zvědav,ale jeho postoj 150% vůči mě,takže jemu dík
POSÁDKA:
NFT:
2 X FRUIT JUICE
2 X GREAT WHITE SHARK
2 X HIMALAYA GOLD
HLÍNA:
2 X HOLAND HOPE
1 X HIMALAYA GOLD
1 X NEPAL DRAGON
1 X MOBY ROYAL
1 X WARLOCK
VÝSTROJ:
Prostor: 1,2m X 1,2m X 2m ( HomeBox XL-bílý)
Osvětlení: PowerPlant 400W HPS
Metoda: NFT & HLÍNA (Lightmix)
Hnojiva: Kompletní sestava METROP
Voda: ze Studánky nemusí se upravovat PH,je stabilní 5,8-6,0
Výstroj: Ufon 125-365m3/h,Filtr 240m3/h,1x větrák klipsna,1x větrák velký stojanový,okysličování vody,Dálkový teploměr/vlhkoměr do hlavní stanice, PH a EC od Essential
Pic příště Kdyby někdo něco pro a proti,cokoliv sem tu
Ať roste
Tak nahazuji aktualizaci,doma jede všechno v pohodě,jak NFT tak i hlína.
Bude tomu asi 10 až 12 dní co jeli na růstu,předtím jsem čekal,než mi dorazí netkaná textilie,ale mezitím se alespoň prokořenili do RW kostek.
Dneškem raději přepínám,nevím jak to bude lítat do výšek,je to tam trochu punk,každý model jiný
Jinak vše při starém,teploty se drží parádně,přes den nepřeleze přes 28,9°C,zvýšil sem trošku ofuk i ufona,tak si to tam mlaska