Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím tady mam pár fotek mych matek pod šestikilem a co z toho roste.
Matky rostou pod 600W v hlíně, už byly dvakrát přesazene.
Zalévám co druhý den alga grow od plagronu, jelikož rychle vysychají.
Potřeboval bych s tím to poradít jestli nemáte nějaké osvědčené metody co stím abych tak často nezaléjval, nějak jsem to moc neřešil ale teď je čas na dovolenou a samé tak dlouho nevydrží.
trocha se rozepiš v čem to roste kde to roste čím hnojíš jak jsou staré atd atd .............................................. to že je to pecka mě info nedává
cest johny. pecka jaxsvin to ne ze ne, ale moc jsem z nadpisu nepochopil co je co:" matky plus rezy s AK"? jako matky jsou vsechno AKcka a !z!nich rizkujes? dik.
cau ushak jo maš pravdu matky jsou všechno AK47 a z toho dělam a prodavam řízky, a taky si pěstuji viz obrazek uplně dole, jinak ten navod na zalevani zkusím.
Jajk cajk. Vsak my z tebe ty informace pomalu vytahame
Stourava otazka, ktera dozajista nenapadne (la) jenom me. Ty AKacka jsou jen jeden fenotyp nebo rozdilny? A jestli jeden, tak nebylo by lepsi udrzovat rozdilne modely? (subektivni pohled) Pokud tedy neni velka potreba jednotnych klonu, coz je samo jen tvoje soukroma zalezitost.
Rozhodne si uzij dovolenou a uspesne pores zalevani.
ushaku a všem okolo koho to zajíma je to jeden fenotyp jelikož jsem puvodně ještě chtěl uplně jiný typ white rhino ale nemám zatím dostatek prostoru a přece nedám tak "krasné matky pryč " :-))), později určitě uvažuji o tym typu white rhino ale bude zaležet na prostoru.
fotky dozajista dodám nejspíš zítra jelikož se chystám řezat tak že bych to dodal i stým.
Machoman První 3 obrazky jsou matky ze semínek a poté jsou dělány řezy které jsou nechany na pěst. viz obr.4, Poté opět 4 fotečky matek ze semen a 4 fotečky z nich co jsem nařezal a nechal na pěst.