Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
tento rok mám svoje první kytky. Mám tyto 3 modely - Alien Abduction, Shark shock a Deimose.
Alien Abduction je z řízku, mám ho ve skleníku v kvalitní hlíně z kompostu. Sázela jsem ho před skoro 5 týdny. Asi před týdnem byl zastřihnutý, poté ohnutý a roztahaný. Už z něj mám udělaný i další řízek, který doufám, že každou chvílí zakoření.
Shark shock je také z řízku, ve skleníku, také s hlínou z komostu. Je zasazen před 8 týdny.
Deimos, ten je ze semínka, které bylo zasazeno před 9 týdny a má stejné "podmínky" jako Shark shock.
Tak doufám, že se vše povede a dokvete to
Fotky: Alien Abduction
1. - první den
2. - po prvním týdnu
3 + 4. - druhý týden
5. - třetí týden, těsně po zastřižení
Ahoj,
při tak pěkném počasí jsem konečně zasadila řízek z kytky Alien Abduction.
Dala jsem ho opět do kompostové hlíny do květináče, myslím 10l. Budu ho mít venku na zahradě na slunném místě.
Přikládám 3 fotky...
1. - Kořínky řízku.
2.+3. - Zasazený řízek.
Tak konečně přidávám fotky Deimose a Shark shock.
Jsou starý přibližně 3 měsíce.
Shark shock byl dneska zlámán a byly odstraněny spodky uprostřed kytky.
Deimos kvete odhadem 2 týdny. Je asi 1.5 metruvysoký a vypadá to na velmi pěknou úrodičku!
No jede to jak CÍÍP
Čau,
po skoro 3 týdnech přidávám fotky Alien Abduction, kterýho mám ve fóliáku. Předtím byl zastřihnut, ale už cca 2 týdny se s tím už nic nedělalo, takže je teď vysoký asi do 60cm. A je více než 1m široký. Začíná nahazovat blizny a tento týden bych chtěla vyrobit síť, oka plánuju v rozměrech 8x8cm, pak přidám fotky
Dále sem přidávám fotky řízku z Alien Abduction, také po 3 týdnech. Je v květináči a střídavě ho vyndávám z fóliáku ven na sluníčko. Od posledně dost povyrostl a daří se mu dobře.
Ahoj,
tak konečně přidávám zase příspěvek. Vezmu to postupně...
Alien Abduction: Mám ho tedy ve fóliáku a jak jsem minule psala, měla jsem v plánu udělat síť. Je to tak cca týden co jsme ji s mojí drahou polovičkou vyrobili, její rozměry jsou 100x60 cm do výšky to je nějak 70 cm. Oka jsou 8x8 cm. Spodní listy jsme otrhali. Vypadá to parádně!!
Řízek od Alien Abduction je vysoký do 30 cm, je zalamován a od minule akorát o něco více "zmohutněl".
Shark shock, který je ve skleníku už taky pořádně vyrostl a udělali jsme mu také síť, ta je v rozměrech 130x50 cm (kvůli velikosti skleníku) a do výšky to je něco přes metr. Oka jsou o něco větší 10x8 cm.
Fotky:
1. - Síťe na Alien Abduction a Shark Shock
2. - Alien Abduction PŘED a PO nainstalování sítě
3. - Alien Abduction othané spodky
4. -Shark Shock
Dále Deimos,
ten chudák díky teplu a tím pádem zapařování ve skleníku chytil plíseň a nějak před 2 týdny jsem ho už musela sklidit. Byl to hroznej pohled Začlo se to rozjíždět dost, takže jsem musela palici po palici pořádně vystříhat, ale nakonec z toho je skoro 50g, ale jinak to chutná výtečně!!
Fotky:
1. - Deimos, plíseň na paličce
2. - zbytky po prvním vystříhání
3. - sušení Deimose
Shark shock, který je taky ve fóliáku. Moc nevyrostl, je tak cca do půl metru vysoký, ale taky parádně kvete a je mnohem víc obsypanej. Také jednou za týden hnojím. Vypadá to krásně a doufám, že to nedopadne jako Deimos..
Ahoj všichni,
tak dnes je za mnou moje "první oficiální sklizeň". Přidávám sem jen par fotek, podrobnější info dodám tento týden. Sklidila jsem Shark Shock, jeho řízek a Alien Abduction. Palice jsem stříhala, začisťovala od plíště apod. snad 3 nebo 4 hodiny. Je toho v celku dost.
Mam z toho radost jak cíp!