Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak je to tady 1st grow Eva seeds Veneno 4ks;
Box 60*60*150; 250W CFL / 250W HPS;
Kokosový substrát + wormhumus + perlit. 2x odtah - 2hý připraven na pachový filtr. 1x přítah ,1x malý klips nový ventilátor+ pasiv.
Sestaven vlastní box, odhlučnění boxu, elektroinstalace a test teplot / vlhkosti.
29 C průměrná teplota den, 26,5 noc. Vlhkost 65%.
PH po celou dobu růstu - 5,7
PH po celou dobu květu - 5,8-6,0
Hnojiva : Plagron Coco A+B
Phytamin
Royal Sugar
Atami Coco booster + Coco BLOEI
Blossom builder
GH BioEssentials
IONIC Coco bloom
AH Ph down
Hnojení růst - od 5tého dne po zasazení, hnojiva v menší koncentraci než uvádí tabulky výrobců o 1/3 ... Zalívání 1x denně.
Hnojení květ - 2x denně podle tabulek výrobců s postupným zvyšováním dávek až na 1/3 přez limitní hranice tabulek :-)
Flushing začnu kolem 50. dne a to s přidáním AH Final Solution...
Na fotce chybí 2 lahvičky od Atami, již jsem je vypotřeboval - fotka pořízena 55.den květu :-D
Nechám je cca 55 dní a pak voda s upraveným PH 3dny a 58.den poslední svícení a pak 48h tmy :-) A kosa...přidám foto před kosou i po ní Můj odhad na celkový zisk je v 0,3m2 4 řezy odhadovaný cca na 180-210 kousků :-)
ty voe tento thread mi prines snad buh.....mam do puntiku stejnou sestavu i svetlo a prave sem zvazoval dalsi grow AF....uprimne sem hrozne zvedavej na vynos...200 by bylo krasa, tak drzim palce
Zatím jsem neměl během pěstování žádné větší problémy, jen ted ke konci jemně plísen,ale ta místa vzniku jsem ostříhal a použil jsem peroxid vodíku s vodou, na ostříhaná místa a uvidím, už nemůžu použít žádnou chemickou obranu :-/ Nahodim sem fotky ze dneška :-)