Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak na ten auto2pot som zvedavy hlavne s tym vzduchom pre korene som to prave vcera objavil v jednom growshope tak nech sa dary budem peclivo sledovat .
Je to super systém. Stonek mi už teď narovnává kolena jak je tlustý, sem zvědav jak naroste teď po přepnutí. Vzduch kořenům rozhodně svědčí Mám teď 10krát výkonnější vzduchování než první kolo a rozdíl je ohromný.
No super ja som kukal na to na zaciatku na fotkach ale nenapadlo ma sa ta opitat ci ti to nahodou nemoze zatiect . Inak na to velky bacha lebo voda a elektrika nejdu dohromady a aby si nahodou nevihorel a to nie len box to dokaze narobyt riadnu paseku . inak ide ti to super nech len rastu .
EDIT:
Inak tak ma napada ze ako sa to mohlo stat s tym auto2pot ? Ja som niekde cital ze to je bezpecne ze ten ventil nepusti vodu pokial neni miska prazdna .
@maugly hele autopoty funguji bez sebemenšího problému a ten systém fakt nedovolí únik vody, převrhl se mi zásobník co mám mimo stan, nevydržela plastová bedna, která byla pod sudem. Měl jsem malickatou dusicku když jsem na to přišel a byla provedena opatření, aby se situace už neopakovala.
Jinak tady mate foto z 17 dne 12/12
Princezny jsou neustale v ideálních podmínkách , ec jsem zvedl na 2,2 a 14 dni s tím nehnu.
Po přepnutí vyjeli cca 45-50cm, nad síti jsem 25-35 cm a nemůžu se dočkat protože to budou rakety
Mám tu pro vás další varku fotek. Holky jsou zdravi a mají se do květu jedna báseň rust se už zastavil a po přepnutí vystrelily o 45 cm. Indická genetika se v nich nezapře a žerou jako o závod. eC držím na 2,3 pH pod 6. Teplota do 28 přes den za tmy 23. Vlhkost max 55%.
Teplota v tomhle vedru smrtelná i boxu, prolomení magické 30ky :/ protrhano od spodku - objevila se mi na par listech plíseň ale nešíři se to. Paličky se nafukuji a krmím je víc GS.