Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, neví někdo co to je? Už po čtvrté a pořád to samé :-(
Jdu na Aeru a vymenil jsem a vyzkoušel snad všechno co se dalo a pořád stejný průběh. Nasadím prvních 14 dní v poho a pak to příjde, jeden den lehký naznak hnědnutí a druhý den viz. foto. Hlídam si teplotu,PH,EC jako ostříž 22 stupnů +- PH 5,7 EC 0,6 hnojky od Jungle, postřik phytamin. Všechno jsem několikrát čistil (savo, peroxid) a nic! Teplotu uvnitř mam + - 26 stupňů.
Prosím všechny co mají podobnou zkušenost poraď te jak předejít a jak léčit.
Díky
PS: nabízím 1 tis. tomu kdo příjde na to co snimi je a jak je vyléčit!
indoorjohn
Naposledy upravil indoorjohn 02-07-2013 v 11:46 AM
jakoze uz sem mel par ec metru v ruce a vim jakou maji presnost v zavislosti na ruznych skutecnostech tak mi prijde hodnota 0,6 jako dost mala i pokud to ukazuje spravne,taky bych se mrknul na lahev od hnojiv zda je to urcene do obehoveho sistemu,jednou sem valil dokola canna coco a melo to ruzny priznaky nedostatku,vymenil jsem za canna aqua a bylo po problemu,jinak se savem bych do knedlirny zas tam moc nelezl,neni to zrovna moc zdrave
Díky za odpověd
GREENTOKAREW
Je to hnojivo i do aera, je nové, předtím jsem jel GHačka a bylo to uplně stejné. Savo bypo už jen vyustění zoufalství a bezmoci.