Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Foto:
1. Opium (očištěn spodek listu a přebytku)
2. (Shaman x Early Girl) x L.R.2 (vanoční stromeček)
3. DD stím si lehce hraju pouze drátky
4. AK-47 nebo SB tedka nevím nechavám jednu štangli :P
5. Moje váza a pokus o něco hezkého pro oko
musím říct že s shamanem neboli (Shaman x Early Girl) x L.R.2 velmi spokojen a určitě si ho příští rok zasadím znova Díky moc Mystery kosa 9/9/2013
chut je dokonalá a i čistota je je epesní vysnos na jednu kytku mam celou zimu obdařenou co víc si přát :P
Koukám každý zvědavý na opium a to mě zklamalo v délce květu a ne jen to myslíme si že jak to bylo semínko Fem. tak už od phena to mělo dost špatný zdravotní stav furt na tom byla listová plísen stou jsem bojoval hodne moc dlouho použil vše a nic pak se mě taky stalo že me prostě čtvrtka kytky uvadla nevím co to bylo .. .. nakonec zní bude jen hašiš ,,,
trocha fotek pro utěchu :
1-2.Opium v květu
3.Vrchní palky (Shaman x Early Girl) x L.R.2
.Makro ..
4.
5.
díky moc za sledovaní jsem rád že to někoho zajímalo příště zdar
Mame tu první maj a sním pár fotek a upřesnění kde holky budou přežívat do své ho konce
dneska jsem udelal opatření proti zvěři,, jeste že tam jezdím častěji 2 kytičky nebyly NAŠTĚSTÍ sežrané ale rozhrabane a nic se jim nestalo jsem blbec dal zahonek přímo do jejich cestičky tak jsem všude klacky od trní a zatím vpohodě
co myslíte mam tam dat jestě vlasi ? pomahato? díky
jedna obrana už tam leží ale nevím zda tam tak dlouho vydrží