Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chystám se na svoji první sklizeň v bubbleru. Vím že obecně platí zásada, že když je vetšina vlasů hnědá - sklízet. Nevím už přesně, kdy jsem přepnul - cca 1 měsíc. Chtěl bych totiž včas dát čistou vodu, abych nehulil hnojivo. Takže můj dodaz zní - když začnou hnednout první vlasy, za jak dlouho je pak sklizeň?
Coach
Mám to samé dilema - vychytat ten správný moment je někdy dost těžké - třeba Afghan mi kvetl,kvetl říkal jsem už to začíná dozrávat a asi po 5 dnech se vesele pustil do dalšího tvoření blizen a palice se vytáhla ještě o dalších cca 10 čísel a přitom spodní polovina už ,zdálo se mi, dozrávala .... no myslím, že zkušenosti jsou ta nejlepší škola - jinak klidně napiš
To lahko zbadas, oni sa este budu vselijako tvarit, hlavne je pockat, to ma cas. Predcasne skosenie by tomu moc dobroty nenarobilo. Napriklad ked postrehnes, ze semiacka sa deru von s tendenciou vypadavat. Ono tie palicky este pekne naboptnaju. Pri dalsom pozorovani, netreba dosiahnut zas to, ze sa zacnu akokeby stahovat, to uz sup sup uz bolo na case... hehhh _\!/_