Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
héj dikes, áno je to biely papier,mám ho dat preč?
mám už to tienidlo čo je super, lenže kvoli tej vačšej rastline ho neviem čo najúčinnejšie posunúť nižšie teda neviem najist tu správnu polohu,kedže ta jedna je o dost vyššia než ostatné rastliny...
celý box je dost amatéersky takže sa prosím nesmejte mal som iba 100 eur takže tak.. )
dalši problém je že nemám vlhkomer takže neviem aká je vlhkost,ale par krat denne striekam slečny rozprašovačom aby bolo vlhko teplota cez deň 25 - 29 (niekedy stupne nad 30 čo ma hnevá,musím trocha pootvorit dvierka aby klesla) bude treba asi silnejší odtah ta skrina je dost malá, v noci okolo 20 stupnov...
cauko nech sa dary a k tym rastlinkam tak mensie mozes vypodlozit kochliky aby sa ti troska dorovnali a ako ti budu rast tak ich das nizsie a ako pise kofein 76 vymen ten papier a este jedna taka poznamocka skus vymenit ten vetrak na pritah daj ho hore a sprav z neho odtahovy a PC vetrak daj na pritach cerstveho vzduchu mozno to pomoze . V pojom peste mi v horucavach isla teplota az na 32 stupnou a prezili to v poho . A mas aj nejake Hnojivka uz by si mohol aj trosku prihnojit a dat im trosku vyzivy . nech sa dary
dakujem okey, zajtra vymením vetráky,uvidím či bude zmena, tie tochlíky dorovnám , čo sa týka hnojenia mám plagron alga grow, tú vačšiu hnojím každou zálievkou 2ml na liter odstatej vody, tie malé som sa bál ešte hnojit aby nechcíply. myslíš, že už možem pohnojit aj tie menšie????? dik
no maju 9 dni a nieje zemina predhnojena ja co som pestoval tak len v predhnojenej pode a od 7-8 dna som zacal pomali pridavat hnojky v mensich davkach ako bolo predpisane vyrobcom a pomali zvisoval davky na udane hodnoty a od 14 dna isli s kazdou zalievkou plna davka hnojva . Hnojenia sa bat nemusis len to treba opatrne a primerane aby sa nespalili a neumreli drzim palec budem sledovat .
Původní příspěvek od marekSVK dikes grower je užasná stranka zajtra dám aj tým mladým po 2ml na liter, a ešte otazka je jedno kedy zalievam?či pred tmou,alebo ráno?či na obed...je v tom rozdiel? a prosim čekni tu najstaršiu či je samica dik
Zalejvej kdyz vyschnou , az budou mit suchou hlinu pichni do ni prstem a jestli bude jeste vlhko tak dva cm pod povrchem jeste ne , poznas i podle toho ze to bude lehky , neprehanet to, cau Hlava
Cau,spoustu veci najdes ve Faq...
udelas lip,kdyz si je nejprve proctes.
urcite ti z tech informaci jde hlava kolem.
zkusil bych tvuj prvni grow postavit vylozene
na faq,ale jak sam uznas za vhodny.
kazdopadne procetl jsem si prispevky v tomto
threadu a jsou zde i hlouposti.
grower neni prirucka,ale jen forum,tak na to hlavne
bacha.ostatne ani zadna prirucka ti efektivne nerekne,
jak na to. http://grower.cz/pestovani/navody/?
...rozhodne nehnoj do kazde zalivky,driv jsem podcenoval
ph...kazdy hnojivo ti s ph pohne nahoru nebo dolu.
doporucuji hnojit cilene spis min nez vic.staci 1x-2x tydne.
osobne hnojim rostlinky starsi 14dnu a vic...
s cflkem jen tezko udelas vyledky jako se sodikem,
ale na zacatek se s nim da dobre hrat,kor ted v lete...
na kvet dej radeji ciste jen redku.at se dari.