Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čaute všetci. CHcel by som sa opytať či nahodou niekto nevie ako by sa dali zachranit moje automaty alebo uz sa nedaju ? neviem . stala sa mi taka vec, zasadil som naraz feminized skunk1 a tri automaty pol light v ten isty den. Skunky idu , ale tie automatiky vyzeraju akoby hnili za živa a neviem si to vysvetliť cim to moze byt. vodu svetlo vsetko maju ako tie skunky ktorym sa dari. odfotil som to a ani na tych fotkach nevyzeraju ze by mohli žit. Stonky su uplne hnede. JE to za oknom. Thx
A neprelivas je? Tak AF jsou k plisnim urcite nachylnejsi, jsou to preslechteny mrchy
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
ten substrat je prisnej. zkus priste substrat pro sukulenty,perlit,pelargonii a trosku dolomitickeho vapence. to co tam mas ty vypada jak kdyz chces pestovat smrk