Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau lidi, bohužel se mi nepodařilo nic najít k tomuhle tématu, tak bych se chtěl zeptat, udělal sem trochu píčovinu a koupil jsem velkej květináč (100 dl, 40 š, 50 hl) a chci do něj zasázet auto jack herera, už je mám naklíčený. Jedu grow poprvé a nevím, kolik zhruba květina potřebuje na kořeny? Vím že auto o něco méně než normální. A jak velký rozestupy bych jim měl asi dát? Předem díky za rady a ať to roste!
Tak to jsem rád, díky za rady, spadnul mi kámen ze srdce. Teď už jen doufat že z toho automatu slavnýho něco bude hodim sem nějaký foto až to zasadim kdyby to někoho zajímalo Pěstu zdar
Já mám v 50 L plastové nádobě co jsem koupil v Tescu 10x AUTO AK 47 od Natural seeds. Píšou že výška 50-80 cm, já má polovinu kytek 100 cm vysoký, takže se jim daří. Jen na výnos jsem zvědavý, počítám tak max. 30g na kytku. S tím výnosem co píší oni se asi trochu sekli. Mám tak 10 dní před kosou tak třeba se ještě palice nafouknou.
Tak zrovna u Autoflower odrůd bych to neřešil. Udělal jsem řezy Night Queenu a když přišel čas na jejich vysazení neměl jsem dostatek substrátu. Přišlo jediné v tu chvíli schůdné řešení. Deset kusů automatů šlo z nádob ven. Vzal jsem jim 80% kořenů a téměř všechnu půdu a to co z nich zbylo jsem zasadil mezi rajčátka. Jaký byl můj šok, když ani jedna z takto brutálně poškozených rostlin neuhynula. Prostě bych kořeny u těchto hybrydů neřešil ani okrajově. Spíš bych řešil půdní substrát pro tyto variety. Většina z těchto variet nesnese silné EC substrátu jako je Plagron Batmix či Plagron Royalmix . Lépe se jim daří v půdě s nižším obsahem EC. Jiné to je u variety AutoMazar od Dutch passion . Ten si v silném EC libuje, ale je to jediný z 12 mnou vyzkoušených variet