Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže..
Po dlhom špekulovaní, premýšlaní a netrpezlivosti som si sKuchtil tento boxík (fotku pridám zachvílku) .
Box:76š x 47h x 130v. Je potiahnutý izotermickou fóliou z autolekárničky
Slnko:-20w úsporka---> 2700K
Vietor: Zatiaľ nieje.. (respektíve je každú chvíľku čo tam chodím pozerať ) ale podľa toho ako vyzerá tak ho asi ani nepotrebuje (zatiaľ)
Substrát: Obyčajný z Tesca za 2€
Obyvateľstvo: 2x NoName... Jedna má cca 14 dní..Druhá 1 deň
Svietim im 18/6: Cez deň teplota/vlhkosť 23,5-25°C / cca 60%
Cez noc teplota/vlhkosť 18,8-19,5/ 85-hh%
Von pôjdú keď začnú priveľa dýchať (voňať)
P.S.: K tej vlhkosti: To hh znamená niečo ako error dosť som sa ujebával keď som prišiel tesne pred ránom a videl som to tam
čau chlape, teda tys mě dostal ta fotka s menší rostlinou vypadá jak kdybys vyfotil obsah starýho suchýho záchoda takhle sem se dlouho nezasmál a to je tam fakt substrát z tesca? to vypada jak hlína z pole která je hodně jílovitá. no ale je to plevel, rostě to ve všem teda řeknu ti že by to podle mě rostlo líp za oknem. já mám kytky za oknem a rostou pěkně. a to mi sem svití přimý slunce jen od 14 do 19 zhruba. ale spotřebu to bude mít minimální, takže proč ne. ale proč jen 2 semena? dit to můžou bejt 2 samci a budeš namydlenej . bejt tebou tak toho zasadim mnohem víc budu sledovat. vsadim se, že mě ještě rozesměješ tak at ti to pěkne roste