Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Otazka na vsechny fajnšmekry a lidi co se vyznaji. Chtel bych udelat matku nejake vyjimecne indoor odrudy. Nejde mi o nc jineho, nez luxusni chut a velmi silny high. Diky
Ten Barneys Farm - Dr. Grinspoon vypada sice dobre, ale pokud jsem se dobre dival, maji ho jen feminized, takze pro me nevhodne. Candyland vypada zajimave. Mam doporuceni na Crystal od Nirvany. Co si o nem myslite?
Jo White Widow x Northern Light od nirvany musi bejt neco opravdu special Ja to měl a bylo to takovy zakrsly košte , nic moc , Griinspoon mi kvetl skoro 160dni a nebyla tam palice ale kouřeni very high
Nad 100 dni kvetu se mi cekat nechce.. Uz dlouho jsem chtel zkusit Afghan Haze od Mr. Nice. Jeste zvazuju ten Candy land od Kena nebo Angel Heart od Mr. Nice. Uvidim.. Selekce bude z asi 30ti semen. Mozna sem pak hodim nejake foto, nebo rizky do bazaru.