Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, rohodl jsem se, ze se s Vami podelim o pohled tyto krasne kyticky a metodu s kterou jsou pesteny.
Seminka pochazeji z Holandska od poslecnosti Dutch Passion.
Vsechny byly klicene na Jiffy tabletach a asi po 14ti dnech od vykliceni byly premisteny do pripraveneho skleniku.
Puda byla dobre zrotavatorovana a pridal jsem pomerne velke mnozstvi hliny z domaciho kompostu. V kompostu byla prevazne sekana trava a ruzny zahradni odpad, vcetne slusneho mnozstvi trusu od naseho Morcatka a nasich dvou psu :-)
Pocasi bylo prozatim prevazne oblacne a zadne vedro, ale i tak se holkam dari docela slusne.
Dve z kyticek uz dokonce maji chloupky a malinkate palicky diky tomu ze jsou to automazery(Polar Light#2)
Sklenik obsahuje 5 kyticek ruznych druhu:
2x Durban Poison (vetsinova Sativa, nekde se uvadi dokonce 100% Sativa)
2x PolarLight s vetsim obsahem CBD (Dutch Haze x Ruderalis/Indica)
1x CBD Skunk Haze (50%Indica,50%Sativa) pouze 5%THC, ale az 5%CBD
Ahoj, moc se omlouvam, ale po 12ti letech nepouzivani Groweru se v nem uz nejak neorijentuju. Snazil jsem se poustnout i fotky, ale nemohl jsem to najit. Chvilku to fungovalo a pak zase ne. Dokonce jsem nemohl najit ani svoji starou galerii http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4395 a pak zase jo. Dekuju moc ze jste na tohle odepsali a ja to diky tomu nasel. Posilam fotky.....
Ahoj, moc se omlouvam, ale po 12ti letech nepouzivani Groweru se v nem uz nejak neorijentuju. Snazil jsem se poustnout i fotky, ale nemohl jsem to najit. Chvilku to fungovalo a pak zase ne. Dokonce jsem nemohl najit ani svoji starou galerii http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4395 a pak zase jo. Dekuju moc ze jste na tohle odepsali a ja to diky tomu nasel. Posilam fotky.....