Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Neviete nahodou niekto do akej vysky dorasta orange bud ?
Momentalne som tyzden po prepnuti a vrchol jednej rastliny uz je menej ako 20 cm pod lampou. Mozem ju zdvihnut este max. 25 cm.
Bude to stacit?
Bohuzial som ich neustrazil... bol som na sluzobke a ked som sa vratil mali uz tak 25-30 cm a nestihol som ani zastrihnut... predtym boli chudery trapene smadom, ale rozdychali to... teraz mam pocit ze sa tahaju za svetlom, mam tam len 150W.
no uvidime...
Klidně ještě týden ti mužou růst :-) No uvidíš..... Pokd by jsi měl strach, že se nevejdou tak je ohni.... Neni to sice nejvhodnější řešení , ale lepší , než aby se ti pálily o lampu...
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
+ máš tam ofuk lampy? ten ti dovolí ještě o nějakej ten centimetr přiblížit se výbojce.
jestli máš ještě 25cm rezervu, tak by to mohlo dopadnout, pokud bys videl, že to nedopadne, tak to zlámej ( zmáčknout mezi prsty a pak opatrně ohnout a nalomit, hlavně ne ulomit. a popřípadě zafixovat tu ohnutou polohu, jinak se ti zase narovnají)
Já řešil přerostlé kytí na balkóně ohýbáním, lámáním (přesně jak píše Hy3nA) a přivazováním, určitě už nic nestříhej.
Nikdy jsem neměl žádný problém, neboj se toho.
,,Občas mám chuť se na všechno vysrat....ale pak si vzpomenu že na všechno seru"