Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím growers, chci letos sadit v místech blízko silnice a mám strach, že na moje kytí bude mít neblahý vliv smog z aut. Zajímalo by mě jestli tu má někdo zkušenosti s pěstěním v těchto místech a prosil bych ho o dobré rady. :-)
Řekl bych že v pohodě kámo V moravskoslezském kraji je težkých kovu víc než dost obzvlášt v míste kde sadím a bydlím a kytky mi tady rostou dobře už 3tim rokem spíš nám to kazí ty chemické deště A pokud nejsi z moravskoslezkého kraje tak v pohodě sad. hlavně ať ti to nnikdo! nenajde a je tam dostatek sluníčka
Čest a paldy jak pěst.
Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří se domnívají, že jsou svobodní.
- Johann Wolfgang Goethe -
Můj nick neslouží k urážení členu fóra ale ke krytí mé identity.
On je problém trohcu jinde !
Kytka něco zvládne , ale uvědomujete si vubec , že všechen ten bordel kterej je usazenej v půdě nebo ve vzduchu , se usazuje v kytce ? (to žádnej pruplach nezachrání ) A grower to pak hulí ! A všechen ten shit se pak usazuje v člověku co to hulí , protože hodně těhle látek je neodbouratelných !
Takže čím dál od silnice a všech zdrojů bordelu tím líp pro tvé zdraví .....
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Zdar, přesně jak píše tuffgong1, konopí má tu parádní schopnost vysát těžké kovy a sračky a zadržet je v sobě.
Otázka je odkud fakt jsi a jak moc rušná ta cesta bude. Pokud jsi někde z Ovy a okolí, tak dostáváš denně 100x víc sraček než lidi o 50km dál. Někde sem četl, že lidi z Ovy mají změněnou DNA a jsou odolnější místním podmínkám. Já bych to klidně nasadil pokud to není nějaká víceproudová cesta.
Ještě by mě zajímalo jak "daleko" se těžké kovy dostávají od cesty? Kde je bezpečné sadit? Přecejen v atmosféře se splodiny docela rychle rozředí.