Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Smog a výfukové plyny
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
LUTCHINO
Nový Člen

Karma uživatele LUTCHINO - 0% Pěstitelská

Dotaz Smog a výfukové plyny Příspěvek č. 1

Zdravím growers, chci letos sadit v místech blízko silnice a mám strach, že na moje kytí bude mít neblahý vliv smog z aut. Zajímalo by mě jestli tu má někdo zkušenosti s pěstěním v těchto místech a prosil bych ho o dobré rady. :-)

Old Post 09-05-2013 v 10:29 AM
LUTCHINO je offline   Profil uživatele LUTCHINO   Find more posts by LUTCHINO   Foto galerie člena LUTCHINO   Click here to Send LUTCHINO a Private Message   Add LUTCHINO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Murph
Stálý Člen

Karma uživatele Murph - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Pokud je to hodne blizko silnice,tak bych jeste mel strach z tezkych kovu.

edit: Kokoti hlavy? já jsem to právě myslel tak,že se ty těžké kovy apod. usadí v kytce a kdo to pak má hulit

Naposledy upravil Murph 10-05-2013 v 13:01 PM

Old Post 09-05-2013 v 13:11 PM
Murph je offline   Profil uživatele Murph   Find more posts by Murph   Foto galerie člena Murph   Click here to Send Murph a Private Message   Add Murph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kokoti hlavy?
Stálý Člen

Karma uživatele Kokoti hlavy? - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Řekl bych že v pohodě kámo V moravskoslezském kraji je težkých kovu víc než dost obzvlášt v míste kde sadím a bydlím a kytky mi tady rostou dobře už 3tim rokem spíš nám to kazí ty chemické deště A pokud nejsi z moravskoslezkého kraje tak v pohodě sad. hlavně ať ti to nnikdo! nenajde a je tam dostatek sluníčka

Čest a paldy jak pěst.

Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří se domnívají, že jsou svobodní.
- Johann Wolfgang Goethe -

Můj nick neslouží k urážení členu fóra ale ke krytí mé identity.

Old Post 10-05-2013 v 07:05 AM
Kokoti hlavy? je offline   Profil uživatele Kokoti hlavy?   Find more posts by Kokoti hlavy?   Foto galerie člena Kokoti hlavy?   Click here to Send Kokoti hlavy? a Private Message   Add Kokoti hlavy? to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

On je problém trohcu jinde !
Kytka něco zvládne , ale uvědomujete si vubec , že všechen ten bordel kterej je usazenej v půdě nebo ve vzduchu , se usazuje v kytce ? (to žádnej pruplach nezachrání ) A grower to pak hulí ! A všechen ten shit se pak usazuje v člověku co to hulí , protože hodně těhle látek je neodbouratelných !

Takže čím dál od silnice a všech zdrojů bordelu tím líp pro tvé zdraví .....

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 10-05-2013 v 10:17 AM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

keby si tak vedeli aký zdravý vzuch dýchate, akú zdravú vodu pijete a akú zdravú stravu konzumujete

Old Post 13-05-2013 v 12:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Zdar, přesně jak píše tuffgong1, konopí má tu parádní schopnost vysát těžké kovy a sračky a zadržet je v sobě.

Otázka je odkud fakt jsi a jak moc rušná ta cesta bude. Pokud jsi někde z Ovy a okolí, tak dostáváš denně 100x víc sraček než lidi o 50km dál. Někde sem četl, že lidi z Ovy mají změněnou DNA a jsou odolnější místním podmínkám. Já bych to klidně nasadil pokud to není nějaká víceproudová cesta.

Ještě by mě zajímalo jak "daleko" se těžké kovy dostávají od cesty? Kde je bezpečné sadit? Přecejen v atmosféře se splodiny docela rychle rozředí.

Toš dobře to čistí !

Chuckovy --- Stromy 2010 Low Killer ---

Old Post 13-05-2013 v 15:19 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kokoti hlavy?
Stálý Člen

Karma uživatele Kokoti hlavy? - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Tak to je fakt husté asi budu mutant no Jak to tady čtu tak abych přestal hulit svoje venky

Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří se domnívají, že jsou svobodní.
- Johann Wolfgang Goethe -

Můj nick neslouží k urážení členu fóra ale ke krytí mé identity.

Old Post 13-05-2013 v 15:26 PM
Kokoti hlavy? je offline   Profil uživatele Kokoti hlavy?   Find more posts by Kokoti hlavy?   Foto galerie člena Kokoti hlavy?   Click here to Send Kokoti hlavy? a Private Message   Add Kokoti hlavy? to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás